Samsung Internet ar putea integra chatbot-ul AI ChatGPT

355
Samsung Internet ar putea integrara ChatGPT
Sursa foto: via sammobile.com

Se pare că o versiune viitoare a Samsung Internet ar putea avea ceva legat de instrumentul viral AI ChatGPT. Potrivit mai multor informații recente, fișierul aplicației Samsung Internet (APK) are substituenți pentru setările legate de ChatGPT și selectarea modelelor pentru ChatGPT. Cu toate acestea, momentan nu s-a găsit niciun indiciu despre modul în care gigantul tehnologic intenționează să implementeze chatbot-ul AI în browserul web.

Samsung ar putea pur și simplu să adauge în aplicație o fereastră de chat alimentată de ChatGPT. În acest fel va permite utilizatorilor să execute interogări pe modelul AI direct de pe Samsung Internet, mai degrabă decât să navigheze pe site-ul web ChatGPT. De asemenea, compania ar putea folosi chatbot-ul AI pentru a le arăta utilizatorilor esența unei pagini web, ajutându-i să înțeleagă povești lungi într-un timp scurt. În acest moment, există multe posibilități și este greu de spus cum va integra Samsung această caracteristică în aplicație.

Chatbot-ul AI ChatGPT poate ajunge în browserul Samsung Internet

Samsung ar putea introduce ChatGPT în Samsung Internet ca o caracteristică experimentală (sau ca parte a Galaxy Labs). Uneori, aceste companii adaugă o funcție experimentală aplicației pentru a-i testa viabilitatea și apoi o retrag din versiunea finală a aplicației. Deci, este posibil ca browserul web să nu obțină deloc integrarea ChatGPT. Cu toate acestea, ne dorim să o facă, deoarece ar face browserul web deja uimitor și mai bun.

ChatGPT a fost lansat pe 30 noiembrie 2022. Conform analizei băncii elvețiene UBS, ChatGPT este aplicația cu cea mai rapidă creștere din toate timpurile. A avut 100 de milioane de utilizatori activi la doar două luni de la lansare.

Descoperirile recente au sugerat eforturile Samsung de a integra ChatGPT în aplicația Samsung Internet Browser, potrivit SamMobile. Mai exact, șirurile de cod găsite în versiunea de browser 22.0.0.54 sugerează o potențială conexiune la popularul chatbot al OpenAI.

În urmă cu câteva luni, am scris că Samsung plănuiește să înlocuiască Google Search pe smartphone-urile Galaxy cu Microsoft Bing doar pentru că acesta din urmă are integrarea ChatGPT. Ulterior, compania a renunțat la plan din diverse motive și a decis să rămână cu Google Search. Dar se pare că Samsung vrea să ofere ChatGPT utilizatorilor săi într-un fel sau altul. Într-o notă similară, Samsung pare să își dezvolte propriul model AI asemănător ChatGPT în colaborare cu Naver.