O nouă actualizare pentru seria Samsung Galaxy Tab S8

182
actualizare pentru seria Samsung Galaxy Tab S8
Sursa foto: galaxyclub.nl

Samsung duce actualizările la ce mai înalt nivel, nu este egalat de nimeni, nici chiar de Google în privința actualizărilor de securitate. O nouă actualizare este disponibilă pentru modelele Wi-Fi din seria Samsung Galaxy Tab S8 de câteva zile. Din nou, gigantul high-tech sud-coreean lucrează la stabilitatea ultimelor sale tablete emblematice.

Conform GalaxyClub, actualizarea pentru seria Samsung Galaxy Tab S8 are ca scop, nimic mai mult decât: stabilitate mai bună. Tabletele Samsung primesc oficial o actualizare de software în fiecare trimestru. Sau dacă ai unul dintre modelele Wi-Fi Galaxy Tab S8, par să vină la fiecare două săptămâni. Cel puțin, așa merge treaba din aprilie. Și acum, la sfârșitul lunii iunie, nu se schimbă nimic, ritmul actualizărilor merge mai departe.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Seria Samsung Galaxy Tab S8 primește o nouă actualizare

De câteva zile, a enșpea actualizare a fost lansată pentru seria Samsung Galaxy Tab S8 Wi-Fi într-un timp relativ scurt. Din nou, noul firmware – X*00XXU2AVF5, aproximativ 263MB – nu aduce un nou patch de securitate – seria are încă pach-ul din luna mai de aproape două luni.

Destul de amuzant, lista de modificări a fost, de asemenea, neschimbată pentru patru actualizări: „Stabilitatea generală a dispozitivului tău a fost îmbunătățită”. Desigur, ne întrebăm numa puțin ce anume a devenit mai bun în ceea ce privește stabilitatea? Chiar nu avem informații despre acest lucru. Vedeți pe I❤️Samsung ce diferențe sunt între cele trei tablete din seria Galaxy Tab S8!

Numele Wi-Fi (Wireless Fidelity) se scrie întotdeauna cu liniuță. Denumirea Wi-Fi și logo-ul în stilul yin și yang, utilizate commercial din anul 1999, au fost inventate de firma americană de consultanță Interbrand.

După cum am menționat, cele mai recente actualizări pentru seria Samsung Galaxy Tab S8 au apărut doar pentru modelele Wi-Fi. Versiunile 5G fac acest lucru mult mai silențios. Deci, puteți descărca această actualizare dacă aveți o tabletă Wi-Fi Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ sau Samsung Galaxy Tab S8 Ultra. Nu contează dacă ați cumpărat una dintre cele trei în România, sau chiar în altă parte din Europa.

Dacă nu ați primit încă o notificare automată că actualizarea este gata, trebuie să apară în orice moment. Puteți verifica, de asemenea, manual prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.