Actualizare Samsung Health – design îmbunătățit și noi opțiuni de gen

386
Actualizarea Samsung Health aduce un design
Sursa Foto: prin SamMobile.com

Samsung Health este o aplicație gratuită dezvoltată de Samsung care servește la urmărirea activităților fizice, dietei și somnului, printre altele, contribuind la bunăstarea utilizatorului. Aplicația Samsung a fost lansată la 2 iulie 2012. Încă de la lansare Samsung s-a ocupat în mod special de această aplicație actualizând-o permanent, având în vedere că utilizatorii pun mare preț pe monitorizarea sănătății.

Acum aplicația Samsung primește o nouă actualizare, conform colegilor noștri de la site-ul SamMobile. Aceasta aduce un design UI îmbunătățit, mai multe opțiuni de gen și unele remedieri de erori. Actualizarea cu numărul de versiune 6.18.8.005 se desfășoară în prezent prin Galaxy Store și Google Play Store.

Samsung Health primește un nou design

Această nouă actualizare Samsung Health adaugă mai multe opțiuni de gen, altele decât bărbații și femeile. Mai mult, aplicația prezintă acum toate informațiile utilizatorilor, cum ar fi profilul lor, statistici săptămânale, recompense și cele mai bune date personale într-un singur loc. Anterior, aceste informații erau împrăștiate în diferite secțiuni.

Actualizarea aduce, de asemenea, remedieri generale de erori și îmbunătățiri în toată aplicația. Aceste modificări sunt deja disponibile pe smartphone-urile Galaxy care rulează versiunea beta a One UI 4.0. Anul trecut Samsung Health a primit și o funcție care permite femeilor să-și urmărească ciclul menstrual.

Android este cel mai folosit sistem de operare din lume. În luna august cota globală de piață Android pentru smartphone-uri a fost de 72,74%. iOS avea o cotă de piață de 26,42%. În România Android are o cotă de piață de 80,54%.

Samsung Health este printre cele mai bune aplicații de urmărire a sănătății și fitness-ului disponibile pentru smartphone-urile Android. Este, de asemenea, disponibil pe tabletele Samsung, ceasurile inteligente, televizoarele inteligente și ceasurile de fitness. De-a lungul anilor, Samsung a introdus o mulțime de funcții în aplicația sa de sănătate. Utilizatorii pot concura chiar și cu prietenii și membrii familiei folosind aplicația.