Actualizarea de securitate din decembrie 2023 lansată pentru Galaxy A73

234
Actualizarea de securitate din decembrie 2023 Galaxy A73
Sursa foto: via sammyfans.com

Samsung Galaxy A73 este ultimul mohican din seria Galaxy A7x. După lansarea acestui model gigantul coreean a întrerupt această serie Galaxy A, modelul Galaxy A5x fiind cel mai premium telefon acum din seria mid-range Galaxy A. Ieri Samsung a lansat actualizarea de securitate din decembrie 2023 pentru acest telefon.

Samsung a lansat la începutul lunii decembrie actualizarea la Android 14 și interfața One UI 6.0 pentru Galaxy A73. Această actualizare a fost însoțită de patch-ul de securitate din noiembrie 2023. Acum smartphone-ul primește noua actualizarea de securitate din decembrie 2023. Aceasta îmbunătățește securitatea și stabilitatea sistemului prin remedierea a zeci de defecte de securitate care au fost descoperite în versiunea anterioară a software-ului care rulează pe telefoane și tablete. Vedeți pe I❤️Samsung ce face și cine primește actualizarea de securitate din decembrie 2023!

Actualizarea de securitate din decembrie 2023 pentru Samsung Galaxy A73 poate fi identificată prin versiunea de firmware A736BXXS6DWL2. Actualizarea a fost lansată în mai multe țări din Asia și în perioada următoare va ajunge la nivel global, inclusiv în Europa.

Cea mai recentă actualizarea de securitate include peste 60 de remedieri pentru probleme de securitate cunoscute, dintre care 50 sunt de la Google și diferența de la Samsung. Potrivit Sammyfans, printre altele sun rezolvate diferite probleme la AR Emoji, Samsung Knox, bootloader, SmartManager, Knox Guard și Contacte.

Tehnologia Samsung de încărcare rapidă se numește Fast Charging. Încărcarea rapidă este o tehnologie dezvoltată de Qualcomm și utilizată pentru încărcarea telefoanelor mobile prin USB. Tehnologia Quick Charge a fost lansată de Qualcomm în 2013.

Samsung Galaxy A73 are un ecran Super AMOLED de 6,7 inch, o cameră principală de 108MP cu OIS, un rating IP67, difuzoare stereo și încărcare rapidă cu fir de 25W. Galaxy A73 a fost lansat la începutul anului 2022 cu Android 12 la bord. Samsung a promis că va lansa patru actualizări majore ale sistemului de operare Android pentru telefon. Dispozitivul a primit actualizarea Android 13 și Android 14 și va primi încă două actualizări ale sistemului de operare Android în viitor. De asemenea, va primi cinci ani de actualizări de securitate.

Este o lansare treptată, așa că poate dura câteva zile pentru a ajunge la toate modelele la nivel global. Dacă sunteți utilizator de Galaxy A73 veți primi o notificare că actualizarea este disponibilă. Dacă nu aveți răbdare verificați manual prin Setări -> Actualizare software și, dacă este acolo, atingeți Descărcare și instalare.