Actualizarea de securitate din martie lansată pentru seria Galaxy S21

227
Actualizarea de securitate din martie seria Galaxy S21
Sursa foto: via sammobile.com

Samsung a început să lanseze o nouă actualizare de securitate pentru dispozitivele Galaxy. Știm ce rezolvă patch-ul de securitate din martie 2023 și a debutata deja pe seriile Galaxy S23 și Galaxy S22. Acum noua actualizarea de securitate din martie ajunge și la seria Galaxy S21.

Primesc corecția de securitate Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra, modelele neblocate în rețelele mobile. Vor urma în scurt timp și telefoanele din seria Galaxy S21 blocate în rețelele operatorilor de telefonie mobilă. Actualizarea poate fi identificată prin versiunea de firmware G99xBXXS6EWBB.

Seria Galaxy S21 primește corecția de securitate din martie

Litera „S” din interiorul versiunii de firmware confirmă că este un patch de securitate de rutină, mai degrabă decât o actualizare a caracteristicilor. Cu alte cuvinte, nu vă așteptați la noi funcții și schimbări masive, chiar dacă telefonul dvs. poate primi sau nu unele ajustări sub capotă pentru performanță și stabilitate mai bune. În fond, seria Galaxy S21 a primit destul de recent interfața Samsung One UI 5.1, așa că poate doar ușoare reglaje pentru aceasta vor fi disponibile în culise.

După cum am scris recent, actualizarea de securitate din martie 2023 include zeci de remedieri de erori de securitate legate de sistemul de operare Android de la Google și aproximativ o duzină de remedieri referitoare la propriul software Samsung. Unele vulnerabilități afectează dispozitivele Galaxy echipate cu Exynos 2100, cum are și seria Galaxy S21 și în Europa.

Exynos 2100 este un procesor octa-core: 1x Exynos X1 2,GHz, 3x Cortex-A78 2,8 GHz și 4x Cortex-A55 2,2GHz. Are modem 5G și GPU ARM Mali-G78 integrate. Cipul acceptă camere de 200MP, stocare UFS v3.1 și memorie LPDDR5.

Ca de obicei, Samsung este în top când vine vorba de furnizarea de actualizări lunare de securitate pentru telefoanele sale. Actualizarea din martie este disponibilă în mai multe țări din Europa, dar ar trebui să înceapă să ajungă în alte zone zilele următoare.

Având în vedere acest lucru, este bine să instalați actualizarea pe Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra imediat. Puteți aștepta să sosească notificarea de actualizare sau verificați dacă este disponibilă prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.