Actualizarea din septembrie lansată pentru Galaxy A54

235
Galaxy A54
Sursă foto: CNN

Samsung Galaxy A54 este în acest an șeful seriei Galaxy A, un Galaxy A74 nu va mai apărea niciodată. Cel mai bun telefon de gamă medie Samsung din 2023, este acum actualizat cu cel mai recent patch de securitate. Actualizarea de securitate din septembrie 2024 a fost lansată zilele trecute pe mai multe piețe.

Actualizarea din septembrie pentru Galaxy A54 vine cu versiunea de firmware A546xXXS5AWI3, potrivit ISPToday. Un lucru important de reținut este că această actualizare se concentrează exclusiv pe îmbunătățirea securității dispozitivului. Nu există îmbunătățiri suplimentare sau funcții noi incluse în această actualizare. Este probabil ca actualizările viitoare pentru Galaxy A54 să urmeze un model similar până când va primi Android 14 și One UI 6.0.

Galaxy A54 nu primește noutăți cu actualizarea din septembrie

În timp ce unii proprietari de Galaxy A54 au avut ocazia să încerce Android 14 și One UI 6.0 prin programul Samsung One UI beta, lansarea publicului larg noului sistem de operare și a noii interfețe este posibil să nu vină până aproape de sfârșitul anului. Android 14 și interfața Samsung One UI 6.0 vor introduce câteva funcții noi interesante, care le-am văzut deja în programul beta.

SamNews24

Samsung Galaxy A54 este foarte apreciat de utilizatori prin prisma raportului calitate preț. Telefonul se bate de la egal la egal cu telefoane mult mai titrate, cum ar fi Samsung Galaxy S23, Apple iPhone SE (2022) sau cu altele de nivelul său cum ar fi Honor 90.

Honor este o companie majoritar de stat din China care produce smartphone-uri, tablete și dispozitive similare, cum ar fi notebook-uri. Mai are în portofoliu dispozitive Smart Home, televizoare, căști și dispozitive purtabile.

Când actualizarea va fi disponibilă pe telefon veți primi o notificare de actualizare. Pentru a verifica dacă actualizarea de securitate din septembrie este disponibilă pentru Galaxy A54, mergeți la Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare. Dacă nu este, verificați mai târziu, poate sosi în orice clipă.

Actualizați-vă în mod regulat dispozitivul cu cele mai recente patch-uri de securitate atunci când le primiți. În acest fel vă asigurați că telefonul sau tableta Samsung Galaxy sunt protejate împotriva potențialelor vulnerabilități și amenințări.