Actualizarea din septembrie lansată pentru seria Galaxy S23

346
Seria Galaxy S23
Sursă foto: Samsung Global newsroom

Samsung a lansat actualizarea de securitate din septembrie 2023, chiar dacă cu ceva întârziere. Au primit până acum noua actualizare seria Galaxy S22 și Galaxy A14 5G. Acum actualizarea din septembrie 2023 este disponibilă și pentru seria Galaxy S23. Noua actualizare de securitate a fost lansat inițial în SUA pentru versiunile blocate în rețelele mobile.

Cea mai recentă actualizare de software pentru Galaxy S23, Galaxy S23+ și Samsung Galaxy S23 Ultra vine cu versiunea de firmware S91xUSQS1AWHD. Actualizarea a fost lansată pentru modelele blocate în rețeaua mobilă Verizon din Statele Unite, potrivit Techwar. Alți operatori mobili americani ar putea lansa, de asemenea, noua actualizare în rețelele lor în curând. În zilele următoare seria Galaxy S23 ar trebui să primească noua actualizare la nivel global.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Seria Galaxy S23 primește patch-ul din septembrie în SUA

Conform documentației Samsung, corecția de securitate din septembrie 2023 rezolvă aproape 60 de vulnerabilități de securitate găsite în versiunea anterioară a software-ului. 23 dintre acestea țin de Google, iar 35 sunt din partea Samsung. Au fost rezolvate, printre altele, probleme apărute la aplicața Meteo, Samsung Keyboard, la folosirea setărilor de blocare, la Dual Messenger, hotspot Wi-Fi automat, la aplicația Mesaje și la setările Sugestiilor inteligente. Vedeți pe I❤️Samsung cum să vă folosiți telefonul Samsung Galaxy (Android) ca Hotspot!

Hotspot (punct fierbinte) sunt puncte publice de acces la internet wireless, de obicei folosind tehnologia Wi-Fi. Ele pot fi instalate / găsite în biblioteci, spitale, aeroporturi, restaurante, hoteluri fără a necesita taxe de utilizare.

De asemenea, acest patch de securitate remediază și unele erori generale detectate în interfața cu utilizatorul și îmbunătățește performanța și stabilitatea acestor dispozitive. Privind la numărul versiunii de firmware, se pare că actualizarea aduce doar noul patch de securitate și nimic altceva. O dovadă a acestui lucru este prezența literei “S” în versiunea de firmware. Deci, nu vă așteptați să vedeți funcții noi sau îmbunătățiri de performanță cu noua actualizare de software.

Dacă aveți un telefon din seria Galaxy S23 blocat în SUA, puteți verifica dacă noua actualizare a sosit pe telefon. Pentru a face acest lucru, accesați Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.