Actualizarea de securitate din octombrie lansată pentru seria Galaxy S21

314
Actualizarea de securitate din octombrie lansata pentru seria Galaxy S21
Sursa Foto: prin intermediul tizenhelp.com

În ultimul timp Samsung este cea mai rapidă companie care lansează cele mai noi patch-uri de securitate. Cu seria Galaxy S21, Samsung a furat din nou startul și a lansat deja actualizarea de securitate pe aceste modele emblematice. Actualizarea aduce, momentan doar în Coreea de Sud, funcția Digital Key.

Cel mai nou patch de securitate din octombrie este lansat acum pentru dispozitivele Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra. Scopul principal al actualizării securității este de a remedia problemele minore și de a spori securitatea dispozitivelor. Cel puțin deocamdată nu știm concret ce rezolvă noua actualizare nici din partea Google și nici din partea Samsung.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Seria Galaxy S21 primește funcția de cheie digitală în Coreea

Versiunea de firmware G99*BXXU3AUIE a fost lansată pentru seria Galaxy S21 cu patch-ul de securitate din octombrie 2021. Cu toate acestea, Samsung nu a menționat ce vulnerabilități și remedieri de erori sunt rezolvate cu noua versiunea. Conform TizenHelp, noua actualizare pentru gama Galaxy S21 a fost lansată deja în Germania, Coreea, India și Filipine, cu promisiunea de a fi lansată și în alte țări în curând.

Deși noua actualizare pare să rezolve probleme minore în unele țări, în Coreea aceasta aduce o funcție majoră. Da, Samsung a adus în sfârșit funcția Digital Key pe Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra în Coreea. La lansarea seriei S21 Samsung a promis să aducă funcția de cheie digitală în aplicația Samsung Pass.

Samsung Pass folosește datele biometrice pentru a vă conecta la site-uri web și aplicații de pe telefon. După ce vă scanați amprentele, vă puteți conecta rapid și sigur fără să introduceți ID-ul și parola. Samsung Pass funcționează numai pe dispozitivele Samsung.

Cu funcția Digital Key utilizatorii își pot înregistra cheia mașinii în Samsung Pass. Dacă încă nu utilizați Samsung Pass, atunci ar trebui să începeți să-l utilizați dacă aveți o mașină acceptată. Samsung a declarat deja că modelele selectate de Audi, BMW, Genesis și Ford vor primi asistență pentru Digital Key. Nu se știe exact momentan ce modele de mașini sunt eligibile pentru această caracteristică Samsung. Cu Digital Key puteți deschide și închide ușile autoturismului folosind NFC și UWB. Funcția cheie digitală din Samsung Pass va fi disponibilă în curând în SUA și Europa.

Pentru a verifica cea mai recentă actualizare pentru Galaxy S21 accesați opțiunea Setări, apoi accesați secțiunea Actualizare software. Patch-ul de securitate din octombrie va fi disponibil în curând și pentru seria Galaxy S20, Galaxy Note 20, seria Galaxy Z și alte dispozitive din seria Galaxy A.