Actualizare mare pentru seria Galaxy S23, seria S22 primește One UI 6 beta

5993
Actualizarea din august ajunge la Galaxy S23 Galaxy S22 primeste si One UI 6 beta
Sursa foto: via phonearena.com

Actualizarea de securitate din august, suplimentată cu multe bunătăți, ajunge la seria Galaxy S23. În același timp și seria Galaxy S22 primește actualizarea de securitate din august, dat și unele îmbunătățiri. Mai mult, acum a fost lansat și programul Android 14/One UI 6 beta pentru Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra pe unele piețe.

Telefoanele din seria Galaxy S23 și seria Galaxy S22 primesc o mare actualizare de la Samsung. Aceasta adaugă noi funcții pentru camerele foto atât pentru seria Galaxy S23, cât și pentru seria Galaxy S22. Pentru Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra, actualizarea este versiunea de firmware S91*BXXU3AWGJ.

Actualizarea pentru seria Galaxy S23 include o optimizare pentru zoom-ul 2x, moduri optimizate de pixeli pentru camerele de 200 MP și 50 MP, focalizare îmbunătățită, zoom digital îmbunătățit și videoclipuri Portret îmbunătățite cu suport pentru înregistrarea la 30fps. Potrivit PhoneArena, actualizarea îmbunătățește, de asemenea, calitatea fotografiilor în mișcare, îmbunătățește corectarea formei feței la selfie-uri și multe altele.

Actualizare mare pentru seriile Galaxy S23 și Galaxy S22

În ceea ce privește seria Galaxy S22, este disponibilă versiunea de firmware S90*BXXU6CWH5. Actualizarea îmbunătățește fotografiile și videoclipurile realizate în medii cu lumină scăzută, printre altele. Pentru a verifica dacă există actualizări pe telefon accesați Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.

Tot cu această ocazie, seria Galaxy S22 primește și programul beta One UI 6/Android 14 pe unele piețe. Galaxy S22, S22+ și Galaxy S22 Ultra sunt în program beta în India, Polonia, China și UK.

India a fost prima țară din lume care a extras diamante. Din secolul al IV-lea î.Hr. timp de ~1.000 de ani, India a fost singura sursă de diamante din lume. Diamantele au fost găsite în delta râului Krishna, al treilea ca lungime din India.

Seria Galaxy S23 va fi prima care va primi versiunea stabilă Android 14, probabil în octombrie, urmată de seria Galaxy S22. Cel puțin cele două serii emblematice (Galaxy S23 și Galaxy S22) ar trebui să primească Android 14 înainte de sfârșitul anului. Samsung oferă, de obicei, noul sistem de operare celei mai recente serii emblematice urmată de modelele emblematice din anul precedent. Vor urma cele mai recente pliabile, în acest caz Galaxy Z Fold 5 și Z Flip 5.

Un lucru de reținut este că Android14/One UI 6 pe seriile Galaxy S23 și Galaxy S22 este acum în versiune beta. Asta înseamnă că software-ul este momentan instabil și nu totul va funcționa normal în utilizarea zilnică. Samsung va face permanent reglaje și va lansa noi versiuni beta până la actualizarea stabilă. Deci, dacă vreți să intrați în programul beta, nu este cazul în România, trebuie să țineți cont ce cele scrise mai sus. Asta pentru că este posibil ca unele dintre aplicațiile pe care le utilizați pentru sarcinile zilnice să nu funcționeze perfect în programul beta.