Samsung lansează o nouă actualizare pentru seria Galaxy Watch 4

196
Samsung lansează o noua actualizare pentru seria Galaxy Watch 4
Sursa foto: via 9to5google.com

Seria Galaxy Watch 4 primește prima actualizare după mai mult de o lună, aducând modificări la ceasurile inteligente din 2021. Cu toate acestea, dimensiunea lansării este mică și momentan lansată doar în Coreea și SUA. Samsung Galaxy Watch 4 și Samsung Galaxy Watch 4 Classic nu primesc cu această ocazie și o actualizare de securitate.

Atenția noastră a fost îndreptată în ultimul timp mai mult spre seria Galaxy Watch 5. Cele două ceasuri inteligente, Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro au atras și atrag în continuare toate privirile. Deși acesta este cazul, merită remarcat faptul că Watch 4 este o opțiune extrem de viabilă pentru utilizatorii de Android. Nu trebuie să uităm că Samsung a lansat permanent pentru seria Galaxy Watch 4 actualizări regulate.

Seria Galaxy Watch 4 primește o actualizare de stabilitate

Noua actualizare pentru seria Watch 4 cântărește aproximativ 185MB și este identificată cu versiunea de firmware R8xxXXU1GVI3. Chiar dacă, în acest moment, actualizarea este disponibilă doar în Coreea și SUA, este posibil ca acesta să ajungă în curând și pe alte piețe.

Deși aceasta nu este actualizarea masivă pe care am văzut-o luna trecută, care a inclus noi fețe de ceas introduse cu Watch 5, este o ajustare care merită menționată pentru dispozitivul dvs. Samsung spune că noua actualizare îmbunătățește „stabilitatea și fiabilitatea sistemului”. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră pentru seria Galaxy Watch 4!

Wear OS este o versiune a sistemului de operare Android, concepută pentru ceasuri inteligente și alte dispozitive purtabile. Platforma a fost anunțată pe 18 martie 2014. Samsung Gear Live (2014) a fost primul smartwatch Samsung cu Wear OS.

Vă reamintim că seria Watch 4 este prima de la Samsung cu noul sistem de operare Wear OS. Deci, în afară de stabilitate și fiabilitate îmbunătățite, noua actualizare nu face nimic altceva, potrivit 9to5google. Asta înseamnă că probabil că nu veți vedea modificări majore în utilizare. Ultima parte nu are context și probabil se referă doar la erori reparate care au apărut cu actualizarea anterioară.

Seria Galaxy Watch 4 nu a mai văzut o actualizare a firmware-ului pentru stabilitatea sistemului din luna mai anul acesta. Pentru noua actualizare la Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic urmăriți aplicația Samsung Wearable de pe telefonul conectat pentru descărcare.