Actualizare software pe seria Galaxy Watch 4, Samsung Health îmbunătățit

399
Actualizare software pe seria Galaxy Watch 4
Sursa Foto: androidheadlines.com

Samsung a lansat o nouă actualizare de software pentru ceasurile inteligente din seria Galaxy Watch 4. Este o actualizare relativ minoră, cu remedieri de securitate și îmbunătățiri pentru Samsung Health. Pachetul OTA (over the air) este în prezent disponibil pentru utilizatorii din SUA și din Coreea de Sud. Ar trebui să ajungă pe mai multe piețe în zilele următoare.

Cea mai recentă actualizare pentru Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic se lansează cu versiunea de firmware R87*XXU1FVC8. Jurnalul oficial de modificări menționează îmbunătățiri nedetaliate ale Samsung Health, pentru aplicațiile de monitorizare a sănătății, fitness-ului și activităților fizice. S-ar putea să primim îmbunătățiri minore ale platformei, așa că Samsung nu s-a obosit să le explice, potrivit AndroidHeadlines. Poate că nu există modificări în ceea ce privește partea de consumator.

Actualizare software pe seria Galaxy Watch 4

Samsung spune că această actualizare va îmbunătăți stabilitatea și fiabilitatea sistemului la seria Galaxy Watch 4. Încă o dată, nu avem detalii despre ceea ce s-a schimbat. Deci, probabil că totul este despre unele îmbunătățiri de bază. Această actualizare aduce și corecția de securitate din martie 2022 pentru cele două ceasuri Galaxy Watch 4. Cele două ceasuri inteligente Samsung primesc aceste patch-uri bilunar.

Samsung a lansat seria Galaxy Watch 4 în august 2021. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră pentru seria Galaxy Watch 4! Noile ceasuri au debutat cu Wear OS 3, o platformă dezvoltată în comun de Samsung și Google. Au fost primele dispozitive care au rulat pe Wear OS 3 și sunt încă singurele. Niciun alt dispozitiv nu a primit încă noua platformă.

Wear OS este o versiune a sistemului de operare Google Android, concepută pentru ceasuri inteligente și alte dispozitive portabile. Wear OS acceptă conectivitate Bluetooth, NFC, Wi-Fi, precum și o serie de funcții și aplicații.

Din fericire ceasurile din seria Galaxy Watch 4 sunt dispozitive destul de solide. Și, cu suportul software de la Samsung, ele sunt în topul ceasurilor inteligente. Compania coreeană introduce în mod regulat noi actualizări care îmbunătățesc funcționalitatea și experiența utilizatorului dispozitivelor. În februarie, cele două ceasuri au primit o actualizare masivă cu o mulțime de funcții și îmbunătățiri noi. Samsung continuă acum cu o altă actualizare pentru cele două.

Dacă dețineți un model Galaxy Watch 4 ar trebui să primiți cea mai recentă actualizare în curând. Veți primi o notificare din aplicația Galaxy Wearable pe smartphone-ul conectat odată ce pachetul OTA ajunge la ceasul dvs. De asemenea, puteți verifica manual actualizările, pur și simplu navigați la Setări ceas -> Actualizare software ceas pentru a vedea dacă aveți o actualizare disponibilă. Dacă este apăsați Descărcați și instalați!