Actualizare pentru seria Galaxy Watch 5, ceasurile primesc și noi funcții

358
Actualizare pentru seria Galaxy Watch 5
Sursă foto: via 9to5google

Samsung a lansat o nouă actualizare pentru seria Galaxy Watch 5. Aceasta aduce o nouă actualizare de securitate și oferă suport pentru un nou instrument numit „Diagnosticare dispozitiv”. Actualizarea lansată ieri este prima din acest an și ajunge la ambele ceasuri Samsung Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro.

Această actualizare aduce și noua funcționalitate pinch-to-zoom a Samsung pentru aplicația „Camera Controller”. Am scris despre acest lucru zilele trecute. Cu toate acestea, Samsung menționează că aplicația necesită One UI 5.1 pe smartphone-ul asociat. Este prima dată când compania confirmă acea versiune de interfață. Cu toate acestea, asta înseamnă că utilizatorii nu vor putea încerca efectiv această nouă funcție după instalarea acestei ultime actualizări pentru Galaxy Watch 5. Samsung One UI 5.1 va fi lansată cu seria Galaxy S23.

Seria Galaxy Watch 5 de la Samsung se numără printre cele mai bune ceasuri inteligente Android de pe piață. Ambele modele oferă o experiență excelentă pentru utilizator datorită sistemului de operare Wear OS 3.5 și funcțiilor precise de monitorizare a sănătății. Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro sunt îmbunătățiri semnificative față de predecesorii lor și în ceea ce privește dimensiunea bateriei. Acum o nouă funcție vă permite să verificați starea bateriei ceasului direct de pe smartphone-ul asociat.

Seria Galaxy Watch 5 primește noi bunătăți

O altă caracteristică nouă, mult mai interesantă a acestei actualizări este un nou instrument „Diagnosticare dispozitiv” pentru seria Galaxy Watch 5. Folosită prin aplicația Samsung Members de pe telefonul dvs., această aplicație permite utilizatorilor să verifice starea bateriei (sănătatea), precum și să efectueze teste pentru funcțiile ecranului tactil și pentru alte funcții.

Samsung Members este o comunitate de profesioniști Galaxy care oferă sprijin, feedback și analiză despre telefoanele Galaxy. Oferă servicii legate de dispozitivele Galaxy, sfaturi pentru folosirea unei aplicații, informații și cele mai recente știri despre produse.

Actualizările însoțitoare ale aplicației Samsung Members și Galaxy Wearable nu par să fie încă active, așa că este greu de știut cu exactitate cât de aprofundată este această funcție. Probabil acest lucru se va întâmpla înainte de lansarea noii interfețe One UI 5.1.

Iată ce modificări cuprinde noua actualizare Samsung pentru seria Galaxy Watch 5:

A fost adăugată o nouă funcție de control al camerei

  • Schimbați zoom-ul camerei telefonului dvs. de la distanță prin ciupirea sau îndepărtarea ecranului sau prin rotirea cadrului. Această funcție este acceptată numai pe modelele emblematice lansate după Samsung Galaxy S20 sau Galaxy Z Flip care rulează cel puțin One UI 5.1.

Membrii Samsung

  • Nouă opțiune „Diagnosticare dispozitiv conectat” a fost adăugată pentru a verifica performanța corespunzătoare a stării bateriei pe seria Galaxy Watch 5, a funcției ecranului tactil etc. pe telefonul conectat. Vă rugăm să actualizați aplicația Samsung Members și Galaxy Wearable la cele mai recente versiuni pentru a utiliza funcția „Diagnosticare dispozitiv conectat”.

Stabilitate și fiabilitate

  • Stabilitatea a fost îmbunătățită.

Această actualizare aduce și corecția de securitate din ianuarie 2023 pentru Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro. Potrivit 9to5google ne așteptăm ca majoritatea acestor funcții să se extindă la Galaxy Watch 4 în perioada următoare.