Audio 360 Recording ajunge pe Galaxy Buds 2 Pro cu o actualizare

223
Audio 360 Recording ajunge pe Samsung Galaxy Buds 2 Pro cu o actualizare
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung a lansat înainte de weekend câteva funcții noi pentru căștile Galaxy Buds 2 Pro și seria Galaxy Watch 5. Acestea funcții vă vor permite să surprindeți mai bine lumea din jurul vostru. Prima este înregistrarea audio 360 – Audio 360 Recording pentru Galaxy Buds 2 Pro.

Printr-o actualizare de software, veți putea înregistra videoclipuri folosind căștile dvs. Noua funcție oferă sunet realist pentru videoclipul pe care îl înregistrează smartphone-ul tău Galaxy. Și asta fără a utiliza niciun echipament profesional voluminos. Mugurii sunt capabili să capteze sunetul la 360 de grade folosind un microfon în fiecare cască, potrivit AndroidHeadlines. Acest lucru plasează ascultătorii în centrul unei mulțimi care râde în hohote sau lângă un pârâu care sursură în mijlocul unei păduri.

Samsung susține că funcția Audio 360 Recording este prima caracteristică din gama Galaxy care utilizează LE Audio. Acesta este un nou standard audio Bluetooth avansat. Va fi capabil să ofere o calitate audio mai bună, precum și o latență și o durată de viață mai bună a bateriei. LE Audio permite înregistrarea binaurală, combinând sunetul de la microfoanele din stânga și dreapta ale Galaxy Buds 2 Pro în același timp. Piesele audio rezultate sună mai captivant și mai realist, spune Samsung.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Galaxy Buds 2 Pro primește Audio 360 Recording

Funcția va fi disponibilă pe Galaxy Buds 2 Pro asociat cu un smartphone Galaxy care rulează One UI 5.0 sau mai mult și suport Bluetooth LE Audio. Momentan este disponibilă pe Samsung Galaxy Z Flip 4, Galaxy Z Fold 4 și viitoarele smartphone-uri Galaxy. Necesită instalarea celor mai recente versiuni de software ale smartphone-ului Galaxy și dispozitivelor Galaxy Buds.

Cu Bluetooth LE Audio (Bluetooth Low Energy Audio) dispozitivele pot suporta audio de până la 48 kHz, 32 de biți la rate de biți de la 16 la 425 Kbps. Noua specificație Bluetooth LE Audio are, de asemenea, latență de 20–30 ms.

Utilizați un ceas din seria Galaxy Watch 5 pentru a controla camera. O altă caracteristică lansată de Samsung este controlerul camerei – Camera Controller. Aceasta va fi disponibilă pentru seria Galaxy Watch 4 și cele mai noi ceasuri din seria Galaxy Watch 5. Nu credem că această funcție va ajunge și pe alte ceasuri inteligente Samsung.

Controlerul camerei face exact ceea ce sună. Vă permite să vă controlați camera de pe smartphone de la încheietura mâinii. Acest lucru vă ajută să filmați videoclipuri, să faceți selfie-uri și multe altele, mult mai ușor. Mai ales când ești singur. Ceea ce este de fapt nou în această actualizare este capacitatea de zoom. Puteți ciupi și micșora pentru a mări și micșora camera de pe telefonul asociat.

Samsung spune că actualizarea controlerului camerei va fi disponibilă pe Galaxy Watch 5, Galaxy Watch 5 Pro, Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic începând din februarie. Samsung a declarat că va da mai multe detalii despre această funcție la Galaxy Unpacked pe 1 februarie.