O nouă actualizare pentru seria Samsung Galaxy Watch 4

330
O noua actualizare pentru seria Samsung Galaxy Watch 4
Sursa Foto: androidheadlines.com

Samsung lansează o nouă actualizare de software pentru Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic. Este o actualizare relativ minoră, dar probabil remediază unele erori pe care utilizatorii le-au raportat în ultima vreme. Actualizarea pentru seria Galaxy Watch 4 este disponibilă în prezent în SUA și trebui să ajungă la nivel global în zilele următoare.

Cea mai recentă actualizare pentru Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic se lansează cu versiunile de firmware R870XXU1EVB4 și, respectiv, R880XXU1EVB4. Jurnalul de modificări însoțitor nu dezvăluie prea multe despre conținutul noii actualizări pentru seria Galaxy Watch 4. Conform AndroidHeadlines, în changelog se scrie pur și simplu „stabilitate și fiabilitate îmbunătățite a sistemului”.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Seria Samsung Galaxy Watch 4 primește o nouă actualizare de software

Sperăm că această versiune remediază unele erori care s-au strecurat în cele mai recente ceasuri inteligente Samsung cu actualizări anterioare. Cel mai important, utilizatorii s-au plâns de mai multe probleme în urma actualizării masive de luna trecută. Ambele modele au primit mai multe funcții noi, cum ar fi obiective de fitness; afișare în timp real a procentului VO2 Max; coaching pentru somn și multe altele.

Din păcate, această actualizare a introdus și unele erori. Utilizatorii au raportat probleme cu cadranele mai vechi ale ceasului, Google Pay, urmărirea somnului și alte funcții. Deși nu este clar dacă cea mai recentă actualizare remediază vreuna dintre aceste erori, există posibilitatea ca acesta să o facă.

Google Pay este un sistem de plată mobil al companiei Google pentru dispozitivele Android. Serviciul funcționează cu toate versiunile Android mai noi de Android 5 care au un cip NFC (Near Field Communication) încorporat.

Lansate în august anul trecut, Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic sunt unele dintre cele mai bune ceasuri inteligente Wear OS existente. Ele rulează cea mai recentă versiune Wear OS pe care Google a dezvoltat-o ​​împreună cu Samsung. Avem în continuare interfața de utilizare foarte iubită a Samsung, precum și ramă rotativă semnatară a Biggie-ului coreean (doar modelul clasic). Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră pentru seria Samsung Galaxy Watch 4!

Mai multe actualizări pentru noile smartwatch-uri după lansare

De la lansare, Samsung a lansat mai multe actualizări pentru duo-ul Galaxy Watch 4, perfecționând și mai mult experiența utilizatorului. Nu totul decurge întotdeauna așa cum a fost planificat, desigur, utilizatorii fiind nevoiți uneori să se confrunte cu unele probleme. Dar compania este de obicei rapidă și abordează aceste probleme cu actualizările de software. Cea mai recentă versiune este probabil o altă actualizare de acest tip, cu remedieri de erori în continuare.

Dacă sunteți cu un utilizator de Samsung Galaxy Watch 4 sau Galaxy Watch 4 Classic, vă puteți aștepta să primiți o nouă actualizare în zilele următoare. După cum am scris mai sus, actualizarea este în prezent disponibilă numai pentru utilizatorii din SUA. Nu ar trebui să treacă mult până când mai multe regiuni din lume vor primi noua actualizare. Urmăriți notificarea din aplicația Galaxy Wearable de pe smartphone-ul conectat!