Actualizare la Galaxy Watch Active 2, setează în mod implicit rama tactilă

1115
Sursa Foto: via SamMobile.com

O actualizare software a fost lansată în Statele Unite pentru smartwatch-ul Samsung Galaxy Watch Active 2. Actualizarea aduce o modificare importantă: după instalarea actualizării, rama tactilă a ceasului inteligent va fi activată implicit. Samsung Galaxy Watch Active 2 este deja la vânzare în SUA la un preț de 280$ sau 300$ pentru modelele LTE de 40 și respectiv 44 mm.

După cum am scris de mai multe ori, una dintre caracteristicile cheie la Galaxy Watch Active 2, este rama tactilă. Smartwatch-ul Samsung vine direct din cutie cu această caracteristică dezactivată! Samsung solicită utilizatorului să facă o călătorie în aplicația Galaxy Wearable de pe smartphone-ul conectat pentru a o activa manual. Pentru cei care nu au activat-o încă luneta tactilă se va activa singură, după ce vor instala actualizarea pe cel mai recent smartwatch Samsung.

Actualizarea are versiunea R820XXU1BSI9 pentru modelul Wi-Fi de 44 mm

Nu se știe de ce Samsung a început să vândă Galaxy Watch Active 2 cu setarea lunetei tactile dezactivată implicit. Este bine că măcar acum Samsung face corecția necesară. Actualizarea poartă numărul de firmware R820XXU1BSI9 pentru versiunea Wi-Fi de 44 mm a ceasului.

Cu această actualizare se îmbunătățește, de asemenea, performanța GPS și precizia indicatorului de nivel al bateriei de pe fața ceasului. O actualizare similară este probabil să se extindă pentru modelul de 40 mm cu variantele sale de conectivitate LTE și Wi-Fi. Această actualizare ar trebui să fie disponibilă la nivel global în cel mai scurt timp, conform Sam Mobile. Vom reveni cu informații în acest sens.

Sistemul GPS este o rețea de sateliți care orbitează în jurul Pământului în puncte fixe deasupra planetei, transmițând semnale tuturor receptorilor aflați la sol. Primul sistem GPS, „Jones Live Map”, a fost inventat de J.W. Jones, în 1909. Până în anul 1983 sistemul a fost doar pentru uz militar.

Pentru a verifica dacă actualizarea este disponibilă pentru ceasul dvs., deschideți aplicația Galaxy Wearable pe telefonul dvs., de exemplu Samsung Galaxy S9, conectat și cuplat cu Samsung Galaxy Watch Active 2. Selectați Despre ceas, urmată de „Update watch softwareactualizare software ceas„, apoi atingeți butonul Actualizați acum. De asemenea, actualizarea va apărea de la sine printr-o notificare pe telefon dacă nu o bifați manual, deși acest lucru poate dura câteva zile.