Actualizarea din aprilie ajunge la Galaxy S20, Galaxy A52 și Galaxy A22 5G

260
Actualizarea din aprilie ajunge la Galaxy S20
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung a început să lanseze actualizarea din aprilie pe mai multe telefoane. Dup ce seria Galaxy S23 a fost prima care a primit noua actualizarea, acum seria Galaxy S20, Galaxy A52 și Galaxy A22 5G primesc și ele actualizare. Acesta din urmă primește cea mai recentă actualizare de securitate împreună cu One UI Core 5.1.

Actualizarea din aprilie pentru seria Galaxy S20 este disponibilă în prezent într-o serie de țări din America Latină. Actualizarea a fost lansată pentru versiunile 4G ale Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra cu numărul de versiune de firmware G98*FXXSGHWCF. Samsung ar trebui să extindă în curând lansarea pe mai multe piețe, inclusiv în Europa. Și versiunile 5G ar trebui să primească în curând noua actualizare.

Galaxy A52 și Galaxy A22 5G primesc actualizarea din aprilie

Samsung Galaxy A52 primește actualizarea din aprilie în țările din America Latină. Actualizarea vine cu versiunea de firmware A525MUBS5DWC1 și este din nou limitată la modelul 4G, potrivit AndroidHeadlines. În scurt timp ar trebui să primească actualizarea și modelele 5G și apoi să se extindă la nivel global. La fel ca seria Galaxy S20, Samsung a vândut doar versiunea 5G a lui Galaxy A52 în SUA. Cele două versiuni au împachetate specificații ușor diferite, modelul 5G obținând un afișaj mai bun, un procesor și un GPU mai puternic.

În timp ce seria Galaxy S20 și Galaxy A52 primesc patch-ul din această lună, povestea este puțin diferită pentru Samsung Galaxy A22 5G. Smartphone-ul mid-range din 2021 primește și actualizarea la interfața Samsung One UI Core 5.1. Este cea mai recentă versiune a software-ului Android personalizat de la Samsung. Compania a lansat deja One UI 5.1 pe multe alte dispozitive, unele cu costuri reduse primind versiunea „Core”. Galaxy A22 5G li se alătură acum.

One UI Core este versiunea redusă a interfeței obișnuite One UI. Este dezvoltată special pentru telefoanele Galaxy cu buget redus. Are mai puține funcții în comparație cu One UI care rulează pe telefoanele Galaxy mid-range și premium.

Acest telefon de gamă medie primește actualizarea pe scară largă în Europa, Asia și America Latină. Cu toate acestea, actualizarea din aprilie a fost lansată numai în Europa și Asia. Utilizatorii din ultima piață primesc One UI Core 5.1 și actualizarea de securitate din martie. Noul număr de versiune a firmware-ului pentru utilizatorii din Europa și Asia este A226BXXU5DWC1, în timp ce cel pentru America Latină este A226BRUBU5DWC2. În momentul scrierii acestui articol, această actualizare nu este disponibilă nicăieri pentru versiunea 4G a lui Galaxy A22. Samsung va lansa probabil această actualizare în următoarele zile.