Actualizarea din decembrie ajunge la Galaxy Tab S6 Lite și Galaxy XCover 6 Pro

410
Tableta Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Sursa Foto: via phonearena.com

Încă două dispozitive Samsung Galaxy primesc actualizarea din decembrie 2022. Smartphone-ul Samsung Galaxy XCover 6 Pro primește actualizarea din decembrie în mai multe țări din Europa, în timp ce tableta Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2020) primește noua actualizare în țările din America Latină.

Cea mai recentă actualizare de software Galaxy XCover 6 Pro este lansată în țările europene cu versiunea de firmware G736BXXU1BVL1. Actualizarea are o mărime de 6,07GB, potrivit SamMobile. În perioada următoarea actualizarea telefonului robust lansat în acest an va ajunge la nivel global. Vă reamintim că Galaxy XCover 6 Pro a primit printre primele Android 13 și One UI 5.0.

Galaxy XCover 6 Pro și Galaxy Tab S6 Lite primesc actualizarea din decembrie

Samsung Galaxy Tab S6 Lite primește noua actualizare de securitate cu versiunea de firmware P615XXS4EVL1. Actualizarea este disponibilă în acest moment în mai multe țări din America Latină, printre care Argentina, Bolivia, Brazilia, Chile, Columbia, Guatemala, Mexic, Panama, Paraguay, Peru, Trinidad și Tobago și Uruguay. Actualizarea are o mărime de 4,29GB.

Uruguay este a doua cea mai mică țară din America de Sud, are ~3,5 milioane de locuitori. 100% din energia electrică din țară provine din surse regenerabile! Uruguay este cel mai mare exportator de software pe cap de locuitor din America Latină.

Tableta Galaxy Tab S6 Lite a fost lansată în mai 2020 cu sistemul de operare Android 10 și interfața One UI 2. Tableta a primit actualizarea la Android 11 și One UI 3 la începutul anului 2021. A primit actualizarea Android 12 și interfața aferentă în prima jumătate a acestui an.

Patch-ul de securitate din decembrie 2022, inclus în noua actualizare pentru ambele dispozitive, rezolvă problemele de securitate legate de 93 de vulnerabilități din telefoanele și tabletele Galaxy. De asemenea, cele mai recente actualizări ar putea îmbunătăți stabilitatea dispozitivelor și ar putea remedia unele erori.

Dacă aveți oricare dintre dispozitivele menționate mai sus și locuiți în acele regiunile specificate veți primi o notificare când actualizarea este disponibilă. Puteți descărca noua actualizare navigând la Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.