Galaxy XCover 6 Pro primește Android 13 și One UI 5.0 în Europa

224
Samsung Galaxy XCover 6 Pro
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

În ultimele săptămâni, Samsung a început să lanseze versiunea stabilă a Android 13 cu One UI 5.0 pe dispozitivele sale emblematice și de gamă medie. Cel mai nou telefon care primește actualizarea, după Galaxy 33, Galaxy A53 și Galaxy A73 este Samsung Galaxy XCover 6 Pro.

Android 13 și interfața Samsung Onr UI 5.0 debtat pe seria Galaxy S22 luna trecută. În acestă lună au primit noul software seriile Galaxy S21, Galaxy S20, Galaxy Note 20 și seria Samsung Galaxy Tab S8, alături de cele trei telefoane mid-range. Acum Samsung Galaxy XCover 6 Pro se alătură petrecerii, actualizarea fiind lansată în Europa.

Android 13 și One UI 5.0 ajunge pe Galaxy XCover 6 Pro

La sfârșitul lunii octombrie, Samsung a dezvăluit programul de lansare pentru Android 13 cu One UI 5.0. Majoritatea telefoanelor și tabletelor de top ar primi actualizarea în noiembrie. Modelele emblematice din generația trecută și telefoanele Galaxy de gamă medie vor fi actualizate în decembrie anul acesta, în timp ce alte smartphone-uri și tablete de gamă medie vor primi actualizarea în ianuarie anul viitor. Totuși, din câte se pare, Samsung nu respectă acest program, mai multe dintre dispozitive au fost actualizate înainte de programarea inițială.

Actualizarea cu Android 13 și One UI 5.0 pentru Galaxy XCover 6 Pro are versiunea de firmware G736BXXU1BVK2. Cu toate acestea, nu aduce pachetul de securitate Android din noiembrie 2022, potrivit Tudocelular. Este de remarcat faptul că actualizarea este disponibilă doar în Europa, dar va ajunge în mai multe țări în zilele următoare. Vedeți pe I❤️Samsung toate caracteristicile și specificații lui Samsung Galaxy XCover 6 Pro!

Telefoanele din seria Galaxy XCover sunt proiectate pentru a supraviețui condițiilor meteorologice și temperaturilor extreme. Sunt ideale pentru lucrul în medii dure și pentru sporturi extreme. Sunt certificate IP68 și MIL-STD-810G.

Dacă aveți Samsung Galaxy XCover 6 Pro și locuiți în Europa veți primiți o notificare când actualizarea ajunge pe telefon. Dacă nu aveți răbdare, puteți verifica manual dacă versiunea stabilă a Android 13 și One UI 5.0 este disponibilă. Pentru acest lucru accesați Setări -> Actualizare software și dacă actualizarea este acolo, apăsați Descărcați și instalați.