Actualizarea din septembrie 2023 lansată pentru Galaxy Z Flip 5 și Fold 5

272
Actualizarea din septembrie Fold 5 Flip 5
Sursă foto: TomsGuide

Samsung a început să lanseze o nouă actualizare cu patch-ul de securitate din septembrie 2023 pentru smartphone-urile Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5. Actualizarea din septembrie nu aduce nimic nou, dar cel mai important, îmbunătățește securitatea și stabilitatea sistemului.

Actualizarea pentru Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Fold 5 îmbunătățește stabilitatea generală și securitatea dispozitivului prin remedierea a aproximativ 60 de probleme. Unele dintre aceste vulnerabilități sunt de nivel critic sau de risc ridicat. În plus, actualizarea îmbunătățește unele funcții pentru a oferi o experiență mai bună. Cu toate acestea, nu există nicio funcție nouă sau modificare menționată, este doar o actualizare de securitate cu o dimensiune a pachetului de instalare de aproximativ 400 MB.

Galaxy Z Flip 5 și Fold 5 primesc actualizarea din septembrie 2023

Actualizarea de securitate din septembrie 2023 pentru Samsung Galaxy Z Flip 5 are versiunea de firmware F731BXXU1AWI3. În același timp, numărul versiunii de firmware pentru Galaxy Z Fold 5 este F946BXXU1AWI3, potrivit colegilor noștri de la SammyFans.

Actualizarea se lansează pentru Flip 5 și Fold 5 în mai multe țări din Europa, printre care și România. În perioada următoare actualizarea va ajunge la toate modelele de Galaxy Z Flip 5 și Fold 5 la nivel global. Vedeți pe I❤️Samsung ce face și cine primește actualizarea de securitate din septembrie 2023!

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site independent, un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google.

Nu sunt prea multe noutăți cu această actualizare, pentru moment trebuie să ne mulțumim cu remedieri ale celor mai recente vulnerabilități și îmbunătățiri generale ale stabilității sistemului. Pentru funcții noi sau modificări semnificative va trebui să așteptăm interfața Samsung One UI 6.0 și Android 14. One UI 6 este în prezent în program beta pentru seria Galaxy S23, Galaxy S22, Galaxy A14 5G, Galaxy A54 și Galaxy A34.

Puteți instala cea mai recentă actualizare prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.