Actualizarea din iulie ajunge la Galaxy A53 și seria Galaxy Note 10

244
Actualizarea din iulie ajunge la Galaxy A53 si Galaxy Note 10+
Sursa foto: galaxyclub.nl

Unul dintre telefoanele Samsung excelente care nu a primit încă actualizarea din iulie este Galaxy A53. În ultimul moment, Samsung Galaxy A53 și seria Galaxy Note 10 vor primi actualizarea din iulie. Pe A53 noua actualizare nu aduce doar cel mai recent patch de securitate.

Pe majoritatea dispozitivelor, actualizarea din iulie constă numai din cel mai recent patch de securitate. Și, într-adevăr, versiunea de firmware A536BXXU2AVG1 îl aduce și pe Galaxy A53. Dar descărcarea de 420MB face mult mai mult, conform GalaxyClub. Samsung a lucrat și la stabilitatea și performanța lui A53. De exemplu, noua actualizare asigură că software-ul camerei este îmbunătățit. Și „stabilitatea generală” se îmbunătățește, dacă e să credem lista de modificări a Samsung. Lista aplicațiilor actualizate este așadar suficient de lungă.

Galaxy A53 și seria Galaxy Note 10 primesc actualizarea din iulie

Cum am scris mai sus actualizarea din iulie 2022 ajunge și la seria Samsung Galaxy Note 10. Ambele modele, Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+ primesc această actualizare. Noua actualizare rezolvă 23 de probleme pentru sistemul de operare Android și 41 pentru software-ul propriu al Samsung. Spre deosebire de Samsung Galaxy A53, seria Note 10 primește într-adevăr doar noul patch, fără alte brizbizuri.

O descărcare de aproape 207MB aduce dispozitivele la versiunea de firmware N97*FXXS8HVF3. Asteriscul din versiunea de firmware înlocuiește numărul aferent modelului Galaxy Note care primește actualizarea. Lista modificărilor este destul scurtă, dar cel puțin Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+ sunt complet actualizate. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră pentru seria Galaxy Note 10!

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Publicăm știri, recenzii, comparații și tot ce ține de produsele Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google.

Noua actualizare este, de asemenea, una dintre ultimele actualizări lunare pe care seria Note 10 le va primi. Au trecut aproape trei ani de când dispozitivele au apărut pe piață. Corecțiile de securitate vor continua să apară până în toamna lui 2023, dar după vara actuală frecvența va scădea. Seria Note 10 va primi apoi cele mai recente remedieri de securitate numai trimestrial.

Acum actualizarea pentru Galaxy A53 și seria Galaxy Note 10 este disponibilă prin OTA în mai multe țări din Europa, momentan pentru telefoanele neblocate în rețea. Mai devreme sau mai târziu, o notificare va apărea automat pe telefon. Dacă nu aveți răbdare, puteți verifica și manual disponibilitatea imediat. Faceți acest lucru prin Setări -> Actualizare software și, dacă este acolo, apăsați Descărcați și instalați.