Actualizarea de securitate din iulie lansată pentru seria Galaxy S10

503
Actualizarea de securitate din iulie lansata pentru seria Galaxy S10
Sursa Foto: androidheadlines.com

La doar o zi după ce patch-ul de securitate din iulie a fost lansat pentru seria Galaxy S10 în SUA, Samsung a început să trimită actualizarea de securitate și la variantele internaționale ale telefonului. Patch-ul de securitate Android din iulie 2021 este în prezent disponibil pentru modelele din seria Galaxy S10 în Republica Cehă. Ar trebui să ajungă la mai multe țări în următoarele câteva zile.

Actualizarea din iulie pentru Galaxy S10e, Galaxy S10 și S10+ vine cu versiunea de firmware G97xxXXSBFUF3. Momentan nu avem un registru de schimbări la îndemână pentru a confirma conținutul noului software. Judecând după versiunea PDA, este puțin probabil ca actualizarea să aducă ceva în afară de cea mai recentă versiune de securitate.

Seria Galaxy S10 primește actualizarea de securitate din iulie

Nu știm nici ce fel și câte vulnerabilități vor fi remediate cu patch-ul din această lună. Google publică de obicei ultimul buletin de securitate în prima zi de luni a noii luni. Așa că ar trebui să aflăm asta în curând. Samsung a zdrobit concurența în ceea ce privește actualizările de software în ultima vreme. În ultimii câțiva ani, gigantul tech a învins în mod constant pe ceilalți competitori Android lansând primul cel mai recent patch de securitate pe dispozitivele sale. Cel mai adesea, a lansat noul patch cu câteva zile înainte de trece în noua lună. Povestea continuă și pentru patch-ul de securitate Android din iulie 2021.

Ultimii beneficiari ai acestei rulări impresionante de la producătorul de smartphone-uri numărul unu din lume sunt proprietarii unui telefon din seria Galaxy S10. Dacă dețineți acest flagship Galaxy din 2019 și locuiți în Cehia, ar trebui să primiți deja actualizarea. O notificare vă solicită să descărcați noul software care ar putea ajunge pe telefon în orice moment. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră la seria Samsung Galaxy S10!

Termenul software este un cuvânt artificial care a fost folosit de John W. Tukey în 1958 în American Mathematical Monthly ca omolog al cuvântului hardware. În anii 1950, software-ul și hardware-ul erau percepute ca o unitate.

Desigur, puteți declanșa manual actualizarea, indiferent dacă primiți sau nu notificarea. Asta numai dacă noul software a fost lansat pentru telefon. Mergeți la Setări > Actualizare software > Descărcați și instalați pentru a vedea dacă este disponibilă o actualizare. Conform AndroidHeadlines, dacă nu există nicio actualizare disponibilă, ar trebui să apară în curând.

Utilizatorii de Galaxy S10 din alte țări vor primi actualizarea de securitate din iulie 2021 în următoarele câteva săptămâni. Cel mai recent patch de securitate va ajunge cu siguranță și pe alte smartphone-uri Galaxy în cursul acestei luni.