Actualizarea din iunie ajunge la Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3

281
Actualizarea din iunie ajunge la Galaxy Z Flip 3 si Galaxy Z Fold 3
Sursa foto: galaxyclub.nl

După mai multe actualizări în această lună lansate pentru modele emblematice și mid-range, a sosit timpul și pentru Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3. Ambele modele pliabile Samsung primesc acum actualizarea de securitate din iunie 2022. Aceasta aduce cel mai recent patch de securitate și nu mai aduce multe altele.

La începutul lunii iunie, cele două pliabile au primit actualizări majore pentru o serie de noi funcții ale camerelor. Ceea ce nu s-a întâmplat în acele actualizări a fost actualizarea cu patch-ul de securitate la cea mai recentă stare de lucruri. După cum am prezis atunci, se va întâmpla acum: patch-ul din iunie vine la ambele dispozitive pliabile.

I❤️Samsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 primesc corecția de securitate din iunie

Samsung Galaxy Z Flip 3 va primi o actualizare destul de mică, doar 272MB, care aduce versiunea de firmware F711BXXS2CVEE. Samsung Galaxy Z Fold 3 primește o actualizare aproximativ de aceeași dimensiune, 281MB, care conține versiunea de firmware F926BXXS1CVEE. În niciun caz, nu există modificări sau actualizări vizibile după instalare – cu excepția corecției de securitate din iunie, desigur.

Această actualizare de securitate aduce 45 de îmbunătățiri sistemului de operare Android și 25 de remedieri la securitatea aplicațiilor proprii Samsung. Sunt unele reglaje și îmbunătățiri de securitate la scanerul QR; conexiunea Bluetooth; AR Emoji; și securitatea contului Samsung. Și desigur mai sunt și altele, dar mai puțin importante. Contul Samsung are multiple avantaje: vă permite să păstrați aplicațiile Samsung sincronizate pe dispozitivele dvs. Samsung; vă oferă acces la Samsung Wallet, vă permite să obțineți știri și reduceri; și să utilizați serviciul Găsește-mi mobilul pentru a ține evidența telefonului, printre altele.

Contul Samsung este un serviciu de membru gratuit, încorporat, care vă permite să utilizați serviciile Samsung pe smartphone-uri, tablete, site-uri web, televizoare, să faceți backup, să restaurați și să vă sincronizați datele pe mai multe dispozitive și multe altele.

Noua actualizare lansată prin OTA (Ower The Air) este disponibilă deja pe Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 în mai multe țări din Europa. A fost lansată în Germania, Țările de Jos, Belgia, Spania și Franța, potrivit GalaxyClub. Veți primi o notificare când sosește actualizarea. Dacă nu aveți răbdare, puteți verifica disponibilitatea manual din Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.