Actualizarea de securitate din mai lansată pentru seria Galaxy S22

354
Actualizarea de securitate din mai lansata pentru seria Galaxy S22
Actualizarea de securitate din mai lansată pentru seria Galaxy S22

Respectându-și reputația, Samsung a lansat corecția de securitate Android din mai 2022 cu o săptămână întreagă înainte de a intra în noua lună. Noua actualizare de securitate se lansează acum pentru seria Galaxy S22 în India. Alte piețe vor primi noua actualizare de securitate în zilele următoare.

Cea mai recentă actualizare pentru trioul Galaxy S22 din India se lansează cu versiunea de firmware S90*EXXS2AVDD. Judecând după numărul de versiune, dispozitivele nu primesc nimic în afară de îmbunătățirile de securitate și unele remedieri de erori. Jurnalul oficial de modificări menționează, de asemenea, doar îmbunătățiri de securitate.

Cu toate acestea, dimensiunea fișierului pachetului OTA (over the air) sugerează altceva, conform AndroidHeadlines. Este o descărcare de peste 600MB, care probabil că nu conține doar noul SMR (Security Maintenance Release). Poate că Samsung nu promovează funcții noi notabile, dar a făcut numeroase optimizări și a remediat erori cunoscute cu această versiune. Vom afla în curând.

Actualizarea de securitate din mai pentru seria Galaxy S22

În ceea ce privește conținutul SMR din mai 2022, nu avem nicio informație în acest sens. Nici Google, nici Samsung nu au publicat încă buletinul de securitate actualizat. Este mult prea de vreme. Nu ne așteptăm ca cele două companii să distribuie aceste informații până săptămâna viitoare. Între timp, alte câteva dispozitive Galaxy s-ar putea alătura seriei Galaxy S22 pentru actualizare de securitate din luna mai. Vă vom ține la curent.

Numele lunii mai (latină: Maius), potrivit poetului Ovidiu, vine de la denumirea maiores dată de Romulus senatorilor romani. În această lună, în 9 mai este și Ziua Europei. În tradiția catolică, luna mai este luna Sfintei Fecioare Maria.

Nu putem remarca decât că Samsung lansează rapid actualizarea de luna viitoare pentru a n-a oară. Samsung și-a făcut un obicei din a lansa un patch de securitate pentru o nouă lună pe dispozitivele sale înaintea tuturor. Începe lansarea chiar înainte de a întoarce fila de calendarul la luna respectivă. Gigantul coreean a făcut acest lucru în mod constant de mai mult timp, făcându-i de rușine pe toți ceilalți producători Android. Nici măcar Google nu face acest lucru. Împreună cu promisiunea a până la patru actualizări majore ale sistemului de operare Android și până la cinci ani de actualizări de securitate, Samsung are cel mai bun suport software din spațiul Android.

Dacă utilizați un Galaxy S22, Galaxy S22+ sau Galaxy S22 Ultra în India, este posibil să fi primit deja cea mai recentă actualizare. Dacă nu, ar trebui să-l primești în curând. Veți primi o notificare în acest sens. De asemenea, utilizatorii din alte piețe pot primi această actualizare în zilele următoare. Puteți verifica manual dacă actualizarea este pe telefon prin Setări -> Actualizare software și apăsați pe Descărcare și instalare dacă este acolo.