Încă mai avem de învățat multe lucruri despre seria Samsung Galaxy S22. Am abordat pe rând diferite aspect privind bateriile, camerele foto, aplicații, ecranul de pornire și altele. Acum vă oferim câteva sfaturi privind diferitele opțiuni de conectare pe seria Galaxy S22.

De la eSIM la Android Auto sau de la Samsung DeX la Link to Windows, sunt multe de învățat despre seria Samsung Galaxy S22. Toate cele de mai jos se aplică la Samsung Galaxy S22, Galaxy S22+ și Samsung Galaxy S22 Ultra, potrivit Pocket-lint. În general sunt lucruri valabile și pentru seria Galaxy S21 sau Galaxy Note 20, dar mai sunt și destule noutăți pe seria Galaxy S22.

[vc_btn title=”Verifică Preț –  Galaxy S22 ››” style=”outline” color=”success” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-check-square-o” link=”url:http%3A%2F%2Fprofitshare.ro%2Fl%2F9923183||target:%20_blank|rel:nofollow” add_icon=”true”]

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Opțiuni de conectare pe seria Samsung Galaxy S22

Cum să configurați eSIM. Dacă eSIM este activat pe dispozitivul dvs., veți fi invitat să configurați acest lucru atunci când configurați dispozitivul pentru prima dată. Dacă doriți să o faceți după configurarea inițială, accesați Setări -> Conexiuni -> Manager card SIM -> Adăugați plan mobil. În unele țări eSIM nu este acceptat. Puteți folosi eSIM și în rețelele mobile din România.

[vc_btn title=”Verifică Preț – Galaxy S22 Plus ››” style=”outline” color=”success” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-check-square-o” link=”url:http%3A%2F%2Fprofitshare.ro%2Fl%2F9923189||target:%20_blank|rel:nofollow” add_icon=”true”]

Cum să utilizați Samsung DeX. Experiența desktop (DeX) este o caracteristică standard pe seria Galaxy S22. Aceasta vă permite să vă folosiți telefonul ca un desktop fie prin intermediul unui computer, fie cu un televizor sau monitor. Mai întâi va trebui să activați DeX pe telefon în Setări -> Funcții avansate -> Samsung DeX. După ce l-ați activat, fie va trebui să instalați aplicația Samsung DeX pe computer, fie va trebui să conectați monitorul la telefon prin conexiunea USB-C din partea de jos. De asemenea, va funcționa prin hub-uri USB-C.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Pe 23 septembrie 2021, Comisia UE a prezentat un proiect de lege care impune USB-C ca priză standard de încărcare pentru smartphone-uri, tablete, camere și alte dispozitive mici. Legea ar trebui să intre în vigoare în 2024. Apple se opune![/vc_message]

Apelați și trimiteți mesaje pe alte dispositive. Folosind contul Samsung, puteți permite apelurilor și mesajelor să treacă pe alte dispozitive Samsung, cum ar fi o tabletă, ceea ce înseamnă că nu trebuie să schimbați dispozitivele tot timpul când lucrați. Accesați Setări -> Funcții avansate -> Apelați și trimiteți mesaje pe alte dispozitive și porniți-o! Aceasta va însemna că mesajele text și apelurile către numărul de pe telefonul dvs. vor fi sincronizate cu celelalte dispozitive Samsung.

Link to Windows și Android Auto pe seria Galaxy S22

Link la Windows. O altă caracteristică foarte utilă pe seria Samsung Galaxy S22. Dacă doriți să vă sincronizați cu un computer Windows pentru a gestiona notificările mobile, a vizualiza fotografii recente, a efectua și a primi apeluri prin intermediul computerului, a accesa mesaje/conversații și a sincroniza aplicațiile mobile, puteți face asta. Accesați Setări -> Funcții avansate -> Conectați-vă la Windows și activați-l. Apoi veți fi condus prin procesul de configurare.

[vc_btn title=”Verifică Preț – Galaxy S22 Ultra ››” style=”outline” color=”success” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-check-square-o” link=”url:http%3A%2F%2Fprofitshare.ro%2Fl%2F9923192||target:%20_blank|rel:nofollow” add_icon=”true”]

Gestionați Android Auto pe dispozitivul dvs. Samsung. Telefoanele Samsung vă vor permite să personalizați experiența Android Auto. Accesați Setări -> Setări avansate -> Android Auto. Aici puteți personaliza aplicațiile care vi se afișează în Android Auto, precum și modifica alte setări.