Actualizarea din octombrie 2023 ajunge la Galaxy S20 FE și S21 FE

7497
Galaxy S20 FE si Galaxy S21 FE primesc actualizarea din octombrie 2023
Sursa foto: via samlover.com

Samsung lansează rapid noi actualizări pentru dispozitivele Galaxy, indiferent că sunt modele premium sau din seriile inferioare. Compania și-a actualizat deja mai multe dispozitive, care aparțin segmentelor emblematice și mid-range. Totuși, probabil din cauza limitărilor serverului, unele dispozitive mai așteptat încă actualizarea din octombrie 2023. Dar, probabil nu mai au mult de așteptat. Acum Samsung a lansat actualizarea pentru Galaxy S21 FE și Galaxy S20 FE.

Samsung a lansat actualizarea din octombrie 2023 pentru Galaxy S21 FE și Galaxy S20 FE, telefoane din rețeaua Verizon din Statele Unite, potrivit colegilor noștri de la site-ul SamLover. Ca de obicei, actualizarea pentru aceste telefoane Fan Edition se va extinde la nivel global în zilele următoare. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy S20 FE și Galaxy S21 FE!

Galaxy S20 FE și Galaxy S21 FE primesc actualizarea din octombrie 2023

Galaxy S20 FE primește actualizarea din octombrie 2023 cu numărul de versiune de firmware G781VSQSBHWI1. Galaxy S21 FE original și Galaxy S21 FE (2022) primesc actualizarea cu numere diferite de versiune de firmware, G990USQS9EWI2 și, respectiv, G990U2SQS7EWI2. Cea mai recentă actualizare poate aduce, de asemenea, unele îmbunătățiri care îmbunătățesc performanța generală și stabilitatea dispozitivelor.

Actualizarea de securitate din din octombrie 2023 nu include caracteristici speciale sau alte bunătăți pentru utilizatori. Este o actualizare standard de securitate care aduce doar îmbunătățiri pentru securitatea dispozitivelor Galaxy. Conform documentației oficiale, au fost lansate mai mule remedieri, dintre care 34 din partea Google, care au rezolvat problemele legate de sistemul de operare Android. Odată cu aceasta, Samsung a remediat alte 12 probleme de securitate exclusiv legate de software-ul dispozitivele Galaxy.

Primele tipuri de software au fost scrise special pentru anumite computere și vândute împreună cu hardware-ul pe care rula respectivul soft. În anii 1980, software-ul a început să fie vândut separate pe dischete, iar mai târziu pe CD-uri și DVD-uri.

Este de remarcat faptul că Samsung Galaxy S21 FE și Galaxy S20 FE au primit upgrade-ul la One UI 5.1 ca ultima lor actualizare semnificativă. Galaxy S20 FE nu mai este eligibil pentru nicio actualizare majoră, a primit până acum tot ce a promis Samsung. În schimb, Galaxy S21 FE va continua să primească actualizări, va primi Android 14 și Android 15 în anii următori.

În privința acestor telefoane, așteptați notificarea automată sau verificați manual dacă o puteți descărca deja pe dispozitivul dvs. Pentru asta mergeți la Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.