Actualizarea de securitate din octombrie lansată pentru Galaxy A73

167
Samsung Galaxy A73
Sursă foto. Samsung

Samsung Galaxy A73 este un model superior din gama mid-range foarte apreciat de utilizatori pentru caracteristicile sale apropiate de modelele din seria Galaxy S, dar și pentru ecranul mare. Samsung a promis patru actualizări Android și până la cinci ani de actualizări de securitate pentru acest excelent telefon mobil.

Aceste actualizări sunt valabile atât pentru Galaxy A73, cât și pentru Samsung Galaxy A53. Dar, numai Galaxy A53 primește actualizări lunare de securitate. Galaxy A73, în ciuda faptului că este cel mai scump dintre cele două, primește actualizări de securitate doar trimestrial. Acum primește actualizarea din octombrie.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Galaxy A73 primește actualizarea de securitate din octombrie

În aceste zile lumea Samsung este preocupată de primirea actualizării la Android 13 și Samsung One UI 5.0. Samsung a demonstrat încă o dată ce poate în materie de actualizări software și de este regele pieței. A lansat actualizarea Android 13 mai repede ca niciodată și nu doar pe modelele emblematice! Au primit actualizarea inclusiv Galaxy A53 și Galaxy A33.

Dar nici celelalte modele nu au fost uitate de gigantul high-tech sud-coreean. Acum, Samsung Galaxy A73 a început să primească actualizarea de securitate din octombrie 2022. Cea mai recentă actualizare pentru smartphone vine cu versiunea de firmware A736BXXS2AVJ3, potrivit SamMobile. Momentan actualizarea este disponibilă în mai multe țări din America Latină, dar se va extinde pe toate piețele în perioada următoare. Conform documentației Samsung, corecția de securitate din octombrie 2022 remediază zeci de vulnerabilități de securitate. De asemenea, aduce remedieri generale de erori și îmbunătățiri ale stabilității.

America Latină este denumirea generică a țărilor care ocupă America de Sud, Centrală, partea sudică a Americii de Nord și Arhipelagul Antilelor. Limbile predominante aici sunt latine: spaniola, portugheza și franceza, doar parțial engleza.

Dacă sunteți utilizator de Galaxy A73 5G în orice țară din America Latină, acum puteți descărca noua actualizare de securitate. Mergeți la Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.

Samsung Galaxy A73 este programat să primească actualizarea One UI 5.0 bazată pe Android 13 cândva luna viitoare. Dar, deoarece Samsung a lansat Android 13 pentru Galaxy A53 peste program, ar putea face același lucru cu A73. Vedeți pe I❤️Samsung un top telefoane Samsung Galaxy, pe care le poți cumpăra acum!