Actualizarea din octombrie lansată pentru seria Galaxy Note 10

290
Actualizarea din octombrie lansata pentru seria Galaxy Note 10
Sursa foto : sammobile.com

După ce modelele Galaxy Note 10 Lite și seria Galaxy Note 20 au primit actualizarea de securitate din octombrie o altă serie Note, foarte apreciată primește și ea, primește un nou patch de securitate. Este vorba despre seria Galaxy Note 10 (Samsung Galaxy Note 10 și Samsung Galaxy Note 10+). Ambele smartphone-uri primesc acum actualizarea din octombrie 2022 în Europa.

Cea mai recentă actualizare de software seria pentru Galaxy Note 10 vine cu versiunea de firmware N975FXXS8HVJ1 și este lansată deja în Elveția. Alte țări europene, inclusiv România, vor primi în curând noua actualizare de securitate. Patch-ul de securitate din octombrie 2022 remediază mai mult de 47 de vulnerabilități de confidențialitate și securitate.

Seria Galaxy Note 10 primește actualizarea din octombrie

Samsung a lansat seria Galaxy Note 10 în a doua jumătate a anului 2019. Telefoanele au debutat cu Android 9 Pie la bord și au primit actualizarea Android 10 la începutul anului 2020. Au primit actualizarea la sistemul de operare Android 11 și interfața One UI 3 anul trecut. La începutul acestui an au fost actualizate la Android 12 și Samsung One UI 4. Din această toamnă, ne așteptăm ca frecvența de actualizare pentru modelele din seria Note 10 să scadă. Vor primi doar actualizări trimestriale, la fel ca seria Galaxy S10, lansată în același an.

Seria Note 10 dispune de ecrane Dynamic AMOLED de super-clasă, camere foto triple și un S Pen cu foarte multe îmbunătățiri. Procesorul Exynos 9825 este pe variantele internaționale iar Snapdragon 855 pe cele pentru SUA și China, potrivit SamMobile. Memoria pe Note 10+ este de 12GB de RAM iar stocarea de 512GB, cu posibilitatea de extindere prin micro-SD până la 1TB. Într-un studiu publicat anul trecut de Samsung Members, seria Note 10 este printre cele mai apreciate telefoane din ultimii ani.

Samsung Members este o comunitate de profesioniști Galaxy care oferă sprijin, feedback și analiză despre telefoanele Galaxy. Oferă de la sfaturi pentru folosirea unei aplicații până la o mulțime de informații și cele mai recente știri.

Proprietarii de Galaxy Note 10 și Note 10+ vor primi o notificare împreună cu cea mai recentă actualizare de firmware. Dar procesul de actualizare poate fi declanșat fără o notificare navigând la Setări -> Actualizare software și atingând Descărcare și instalare.