Actualizarea One UI 4.1 tot mai aproape de Samsung Galaxy S21 Ultra

446
Galaxy S21 Ultra actualizarea OneUI 4.1 este tot mai aproape
Sursa Foto: via hdblog.it

Au rămas mai puțin de două săptămâni până la prezentarea noii game de smartphone-uri Samsung Galaxy S22. Sigură că toată atenția lumii telefoanelor mobile este concentrată în aceste zile pe Samsung Galaxy Unpacked 2022 din 9 februarie. Dar Samsung mai are și alte lucruri în vedere. Este vorba în mod specific despre actualizarea One UI 4.1 pentru Samsung Galaxy S21 Ultra.

Gigantul tech sud-coreean nu neglijează lucrul la actualizările software pentru modelele aflate deja pe piață. Conform site-ului italian HDBlog, Samsung lucrează la interfața One UI 4.1 pentru Galaxy S21 Ultra. Compania a început deja lucrările pentru dezvoltarea noii versiuni de software pentru acest smartphone.

Versiunea de firmware pentru actualizarea lui Galaxy S21 Ultra cu intefața One UI 4.1 este G998U1UEU5CVA4. Din câte se pare este o versiune de testare simplă – versiunea stabilă va avea, prin urmare, un număr diferit de firmware. Din păcate, informațiile despre această actualizare sunt încă rare și nu conțin referiri nici la inovațiile introduse de noua interfață One UI, nici la timpii de lansare.

Seria Galaxy S22 ar putea primi One UI 4.1 din cutie

Nu este exclus ca noua versiune 4.1 să debuteze cu seria Galaxy S22, chiar au fost unele zvonuri în acest sens. O listă neoficială de modele care ar putea primi actualizarea a fost lansată luna trecută, iar Galaxy S21 Ultra se află în fruntea listei. La urma urmei, o confirmare ”oficială” fusese dată și de către serviciul de asistență Samsung Coreea în care se specifică că noua interfață ar urma să sosească mai întâi pe Galaxy S21 Ultra, aproximativ în februarie. Nu este clar dacă referința este la începutul testelor publice sau la o lansare în versiune stabilă. Pe alte piețe, însă, așteptarea ar putea fi mai lungă. Versiunea One UI 4.1 nu este o premieră a la Hollywood cu o listă uimitoare de funcții pe covorul roșu. Va fi o actualizare minoră, nu va aduce foarte multe față varianta 4.0.

Hollywood este un cartier al orașului Los Angeles și principalul centru al industriei cinematografice americane din 1911. Studiourile Columbia Pictures, Disney, Paramount Pictures, Warner Bros. și Universal Pictures au fost fondate acolo.

După ce seria Galaxy S21 va primi actualizarea la One UI 4.1 vor urma în mod logic Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Apoi alte smartphone-uri și tablete Samsung Galaxy de gamă înaltă și medie vor urma. Amintim aici doar seria Galaxy S20 și Galaxy Note 20.

Seria Samsung Galaxy S21 a primit interfața One UI 4.0 bazat pe Android 12 la nivel global. Această serie va continua să ocupe un loc prioritar pentru actualizările software – vezi recent modul expert RAW. Este un lucru normal, această serie este momentan vârful de gamă Samsung.