Actualizarea One UI 5.1 ajunge la Samsung Galaxy A23

336
Actualizarea Samsung One UI 5 ajunge la Galaxy A23
Sursa foto: via Sammobile.com

Samsung este tot mai aproape de a încheia cu actualizarea la interfața One UI 5.1. Au mai rămas puține telefoane și tablete eligibile pentru noua interfață, cel mai probabil în luna martie Samsung va încheia cu această actualizare. Unul dintre cele mai recente telefoane mid-range Samsung care a primit actualizarea One UI 5.1 este Galaxy A23.

După ce a lansat actualizarea One UI 5.1 pentru smartphone-urile sale de ultimă generație și dispozitivele premium de gamă medie, Samsung a început să extindă actualizarea la mai multe smartphone-uri de gamă medie. Samsung Galaxy A23, atât modelul 4G, cât și cel 5G au primit Android 13 și One UI 5.0 în luna decembrie 2023.

Galaxy S23 primește interfața One UI 5.1

Noua actualizare pentru Galaxy A23 vine cu versiunea de firmware A235FXXU2CWB4, potrivit SamMobile. Aceasta aduce și corecția de securitate din februarie 2023. Patch-ul de securitate remediază 55 de vulnerabilități, dintre care 48 remediate de Google și 7 de Samsung. Actualizarea este disponibilă în prezent în Ucraina și s-ar putea extinde în mai multe țări europene în următoarele câteva zile. Alte țări din întreaga lume ar putea primi actualizarea în următoarele câteva săptămâni.

Galaxy A23 a fost lansat în martie 2022, versiunea 4G și în septembrie 2022, versiunea 5G. Snapdragon 680 și Snapdragon 695 pentru versiunea 5G este la bord însoțit de 4/6/8GB RAM și 64/128GB stocare. Telefonul are o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 25W. Galaxy A23 are trei camere la spate, o cameră principală de 50MP, o cameră ultra-largă de 5MP, o cameră cu adâncime de 2MP și o cameră frontală de 8MP. Versiunea 5G are și o camera macro de 2MP.

HTC One M8, lansat în martie 2014, a fost primul telefon din lume cu două camere la spate. Una dintre acestea era o cameră de adâncime (4MP) pentru a permite utilizatorilor să selecteze focalizarea imaginii după fotografiere.

Actualizarea Samsung One UI 5.1 aduce îmbunătățiri aplicațiilor Samsung stoc, cum ar fi Cameră, Galerie, Baterie, AR Emoji și Meteo, printre altele. Vedeți ce aduce interfața Samsung One UI 5.1 pe dispozitivele Galaxy pe pagina noastră din I❤️Samsung!

Dacă sunteți un utilizator de Galaxy A23 în Ucraina, veți primi o notificare care vă solicită să descărcați actualizarea OTA (over the air). De asemenea, puteți verifica manual dacă actualizarea a ajuns pe telefon și nu ați fost notificat. Mergeți la Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare. Dacă nu există o nouă actualizare verificați din nou mai târziu. Poate sosi în orice moment.