Actualizarea One UI 5.1 lansată pentru seria Galaxy Note 20

252
seria Galaxy Note 20
Sursa foto: realmicentral.com

Știm deja că Samsung a lansat actualizarea One UI 5.1 bazată pe Android 13 pe o mulțime de dispozitive. Seria Galaxy S23 a venit cu noul software din cutie. Apoi au primit apoi actualizarea One UI 5.1 seria Galaxy S20, Galaxy S21, telefoanele pliabile Fold 3 și Flip 3 și Galaxy Z Fold 4 și Z Flip 4. Acum noua interfață Samsung ajunge și la seria Galaxy Note 20.

Ultimele telefoane Samsung Note, Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra primesc acum și ele actualizarea One UI 5.1. Cea mai recentă actualizare aduce cu ea și corecția de securitate din februarie 2023. Actualizarea a fost lansată inițial în America de Sud, utilizatorii din Argentina având ocazia să o instaleze mai întâi.

Această actualizare mare de software instalează câteva funcții noi și mai multe îmbunătățiri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Între timp, are și cel mai recent patch de securitate Android din februarie 2023 pentru îmbunătățirea securității sistemului. Samsung trimite în prezent actualizarea One UI 5.1 pentru versiunea Galaxy Note 20 LTE, cu toate acestea, variantele 5G sunt de așteptat să o primească foarte curând. Puteți identifica actualizarea proaspătă prin versiunea de firmware care se termină cu literele HWAC.

Seria Galaxy Note 20 primește actualizarea One UI 5.1

Actualizarea One UI 5.1 de la Samsung include o serie de funcții noi împrumutate din seria Galaxy S23. Aceste funcții vă vor oferi cu siguranță senzația unui nou smartphone cu Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra. În primul rând, jurnalul de modificări menționează accesul mai ușor la aplicația pentru cameră Expert RAW. Aceasta poate fi acum descărcată în modurile Cameră. În același timp, compania vă oferă și posibilitatea de a schimba cu ușurință tonul de culoare când faceți selfie-uri.

Astronautul american Buzz Aldrin a făcut primul „selfie” în spațiu, în 1966, în cadrul misiunii Gemenii 12. El a fost și pilotul modulului lunar al navei Apollo 11 (iulie 1969), în timpul căreia a coborât pe Lună împreună cu Neil Armstrong.

Samsung îmbunătățește în continuare multi-tasking-ul pe cele două telefoane cu actualizarea One UI 5.1. Noul software aduce funcționalități suplimentare atât pentru vizualizările pop-up, cât și pentru ecranul divizat. Aplicația Galerie primește, de asemenea, diverse modificări notabile. Acum puteți extrage text din videoclipuri, puteți obține afișări de informații mai convenabile și puteți crea GIF-uri de calitate folosind funcția GIF Remaster.

Alte modificări majore pot fi văzute în secțiunile Widget-uri. One UI 5.1 oferă un nou widget Baterie care vă arată starea bateriei telefonului și a altor dispozitive conectate pe ecranul principal. În același timp, widgetul Meteo intuitiv oferă un rezumat al stării meteo curente. Pe de altă parte, cea mai așteptată funcție – Bixby Text Call este acum disponibilă în limba engleză. Potrivit Sammyfans, acum nu mai trebuie să preluați fiecare apel când sunteți ocupat, Bixby va vorbi pentru tine.

În afară de acestea, există mai multe funcții și modificări noi în Samsung Internet, AR Zone, secțiunea Tapet, Paleta de culori, Edge Panel și alte aplicații și servicii One UI.