Color Palette poate ajunge pe ceasurile Galaxy Watch cu o actualizare

240
Color Palette poate ajunge pe ceasurile Galaxy Watch cu o actualizare
Sursa foto: via sammobile.com

Google a introdus limbajul de proiectare Material You pe smartphone-uri și tablete cu Android 12. Apoi acesta a fost îmbunătățit în continuare cu sistemul de operare Android 13. Samsung și-a introdus propria funcție paletă de culori – Color Palette inspirată de Material You cu interfața Samsung One UI 4.0. Apoi Samsung a rafinat paleta de culori în One UI 5.0. Acum, printr-o actualizare, paleta de culori va ajunge pe One UI Watch și în ceasurile Galaxy Watch.

„Paleta de culori – Color Palette” este în esență un pachet de culori derivate din tapetul dvs. Aceste culori sunt apoi utilizate în întreaga interfață de utilizare a telefonului. Culoarea aleasă va fi aplicată meniurilor, butoanelor, fundalurilor și aplicațiilor de pe telefonul dvs. Este un mod de a schimba aspectul fără a schimba complet tema.

Color Palette va ajunge pe ceasurile Samsung Galaxy Watch

Noul cod găsit în baza de cod Android 14 dezvăluie că Google lucrează la aducerea de personalizări dinamice a culorilor pentru ceasurile inteligente bazate pe Wear OS. În setările Android 14 a fost descoperit un șir nou numit „DYNAMIC COLOR THEME ENABLED – TEMA DE CULOARE DINAMICĂ ACTIVATĂ” pentru ceasurile inteligente, potrivit SamMobile. Wear OS 3, care este în prezent baza seriei Galaxy Watch 4 și a seriei Galaxy Watch 5, folosește Android 11 ca bază. Seria Galaxy Watch 5 are sistemul de operare Wear OS 3.5. De când Material You a fost introdus cu Android 12, nu a ajuns niciodată la Wear OS 3.

În 2022 Google a generat peste 224 miliarde USD (~80% din venituri) din reclame (căutare Google, anunțuri YouTube și site-uri de rețea). Google Play, telefoanele Pixel, YouTube Premium (au adus ~29 de miliarde USD. Google Cloud (~26,2 miliarde USD).

Cu următoarea versiune mare de Wear OS, Google ar putea trece direct la Android 14 și ar putea introduce caracteristica Material You Dynamic Color. Similar cu modul în care Samsung a introdus această caracteristică Color Palette în One UI 4.0, ar putea aduce Material You cu următoarea versiune a One UI Watch pe ceasurile inteligente bazate pe Wear OS în viitor.

Dar, ceasurile inteligente Wear OS nu au imagini de fundal și au în schimb fețe de ceas. Nu este clar momentan cum se va lucra cu Material You pe ceasurile inteligente Galaxy Watch și alte ceasuri cu Wear OS. Se pare că un ceas inteligent își poate schimba tema interfeței de utilizare pe baza imaginii de fundal alese pe un smartphone Android asociat. Probabil va trece ceva timp până când vom vedea această funcție pe ceasurile inteligente Samsung. Posibil cu seria Galaxy Watch 6 din acest an.