Actualizarea de securitate din iulie 2021 lansată pentru Galaxy A80

389
Actualizarea de securitate din iulie 2021 lansata pentru Galaxy A80
Sursa Foto: SamMobile.com

Zeci de dispozitive Samsung Galaxy au primit actualizarea de securitate din iulie 2021 în ultimele săptămâni. Samsung a început lansarea noii actualizări cu seria Galaxy S10 și apoi a extins-o la diverse smartphone-uri și tablete high-end, mid-range și low-end. În urmă cu trei zile, compania a început să lanseze cel mai recent patch de securitate pe Galaxy A80.

Samsung Galaxy A80 este un telefon inedit în familia Galaxy. Pentru prima dată un smartphone Galaxy este echipat cu un modul triple-camera rotativ. Samsung a pus pe A80 camere de înaltă calitate, rotative față/spate, în așa fel încât calitatea fotografiilor și a clipurilor este extraordinară. Modulul rotativ vă permite să înregistrați în mod continuu, indiferent dacă filmați cu obiectivul frontal sau cu cel de pe spate, astfel încât toate momentele surprinse vor fi incluse într-un singur video.

Galaxy A80 primește actualizarea de securitate din iulie 2021

Samsung a lansat o nouă actualizare de software pentru Galaxy A80 în diferite țări, cele mai multe fiind din Europa. Actualizarea este disponibilă în Cipru, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Macedonia, Polonia, Portugalia, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Elveția, Republica Cehă și Marea Britanie. În orice moment noua actualizare poate ajunge și în România.

Actualizarea aduce versiunea de firmware A805FXXS6DUG3 și include patch-ul de securitate din iulie 2021, potrivit SamMobile. Conform documentației companiei, patch-ul din iulie 2021 remediază peste 20 de vulnerabilități legate de confidențialitate și securitate pe dispozitivele Galaxy.

În mai 2021 sistemul de operare Android 9 Pie avea o cotă de piață de 17,5%. Primul loc este ocupat de Android 10 cu o cotă de 32,5%. Pe locul doi se află cel mai nou sistem de operare: Android 11 cu un procent de 18,2%.

Compania a lansat smartphone-ul Samsung Galaxy A80 în luna mai 2019 cu sistemul de operare Android 9 Pie. Dispozitivul a primit actualizarea Android 10 anul trecut și actualizarea Android 11 la începutul acestui an. Cel mai probabil nu va primi actualizarea Android 12 în viitor. Smartphone-ul are un ecran de 6,7 inch (17,02 cm), procesorul Snapdragon 730, 8GB de RAM și 128GB stocare.

Dacă utilizați un Galaxy A80 în oricare dintre țările menționate mai sus veți primi o notificare că actualizarea a sosit. Dacă nu, puteți verifica dacă există și să o descărcați. Mergeți la Setări » Actualizare software și dacă e acolo, apăsați Descărcare și instalare.