Actualizarea stabilă One UI 3.0 pentru Galaxy Z Fold 2 lansată

382
Actualizarea stabila One UI 3 0 pentru Galaxy Z Fold 2 lansata
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung a lansat ieri actualizarea stabilă One UI 3.0, bazată pe Android 11, pentru Galaxy Z Fold 2. Compania a lansat primul program One UI 3.0 pentru utilizatorii telefonului pliabil Samsung Galaxy Z Fold 2 în Coreea de Sud o câteva luni în urmă. Acum actualizarea stabilă a debutat în mai multe țări din Europa.

Samsung a fost chiar în top în ceea ce privește lansarea celei mai recente actualizări Android 11 pentru dispozitivele sale. De fapt, compania a rămas fidelă programului său de actualizare și furnizează la timp actualizare pentru dispozitivele eligibile. Smartphone-urile eligibile din mai multe regiuni au primit deja actualizarea stabilă One UI 3.0. Și acum, este timpul pentru Samsung Galaxy Z Fold 2. Fiind considerat un flag-ship este curios că nu a primit până acum această actualizare stabilă.

Noi funcții pe Galaxy Z Fold 2 cu One UI 3.0

Actualizarea stabilă One UI 3.0, bazată pe Android 11, a fost lansată pentru Galaxy Z Fold 2 inițial în Germania. În zilele următoare se va extinde în toată Europa. Noua actualizare software, care are versiunea de firmware F916BXXU1CTLL, aduce și patch-ul de securitate ianuarie 2021 pe dispozitivul pliabil. Conform Universmartphone, actualizarea ocupă un spațiu de memorie de 2,2GB.

Deocamdată nu este disponibil un registru oficial de schimbări. Presupunem că toate caracteristicile pe care le aduce această nouă actualizare pentru Galaxy Z Fold 2 sunt aceleași cu cele ale actualizării One UI 3.0 pentru telefoanele din seria Galaxy S20. În afară de funcțiile Android 11, cum ar fi bule de chat, o secțiune de conversație în zona de notificări, permisiuni unice și un widget dedicat de redare media, noua actualizare aduce, de asemenea, caracteristici One UI 3.0, cum ar fi designul UI reîmprospătat și aplicații stoc îmbunătățite pe Samsung Galaxy Z Fold 2. De asemenea, include toate cele mai recente caracteristici ale Samsung One UI 3.0, modificări ale ecranului de blocare, controale de volum reproiectate, Samsung Free, caracteristică îmbunătățită Single Take și multe altele.

Single Take vă oferă o gamă largă de rezultate în mod foto și video, bazate pe o singură fotografie. Odată ce ați selectat modul și ați captat un clip scurt, Single Take utilizează AI pentru a analiza fundalul și subiectul pentru a recomanda cel mai bun stop-cadru al videoclipului.

Trei actualizări de Android pe Z Fold 2

Dacă sunteți un utilizator de Galaxy Z Fold 2 din Germania veți primi o notificare pentru actualizare. Dacă nu ați primit încă actualizarea, o puteți verifica manual navigând la SetăriActualizare software și atingând Descărcare și instalare. Telefonul dvs. va începe apoi să verifice dacă există o nouă actualizare. Dacă este detectată o nouă actualizare telefonul o va descărca. Rețineți că este posibil ca actualizarea să nu fie disponibilă imediat. Deci, trebuie să așteptați extinderea lansării pentru mai mulți utilizatori.

Samsung Galaxy Z Fold 2 a fost lansat pe piață pe 18 septembrie. A venit cu interfața Samsung One UI 2.5 bazată pe Android 10 din cutie. Va primi trei generații de actualizări ale versiunii Android. Asta înseamnă că va primi Android 11, Android 12 și Android 13, sau cum se vor numi ultimele două!