Noi actualizări în august: seria Galaxy S22 (a doua) și Galaxy A53 (prima)

255
Noi actualizari in august Galaxy S22
Sursa foto: galaxyclub.nl

August se apropie de sfârșit și o nouă actualizare este gata pentru seria Galaxy S22. Pentru o clipă, s-ar putea să vă gândiți: Dar, patch-ul de securitate din septembrie a fost lansat din nou devreme! În cele din urmă, prima actualizare din august pentru S22 a sosit pe 28 iulie. Dar lucrurile nu merg atât de repede. Samsung a lansat acum o a doua actualizare în august pentru seria Galaxy S22. În același timp, Samsung Galaxy A53 a început să primească actualizarea din luna august.

Actualizarea pentru seria Galaxy S22 are peste 900MB și aduce versiunea de firmware S90*BXXU2AVH9. Nu aduce un nou patch de securitate. Cu toate acestea, dimensiunea sugerează ajustări substanțiale. Samsung le rezumă, așa cum se întâmplă adesea, la rubrica „Stabilitatea generală îmbunătățită a funcțiilor”. Nu suntem mai înțelepți din asta – așa cum se întâmplă de multe ori. Dar, din câte se pare Samsung lucrează la reglarea fină a software-ului dispozitivelor, chiar înainte de upgrade-ul Android 13.

Actualizare de stabilitate la seria Galaxy S22

În orice caz, acum puteți descărca actualizarea lansată prin Over The Air pe Galaxy S22, Galaxy S22+ și Samsung Galaxy S22 Ultra în mai multe țări din Europa. Ca de obicei au prioritate telefoanele care nu sunt blocate în rețea. Dacă ai un model blocat în rețelele operatorilor de telefonie mobile, s-ar putea să fii nevoit să mai aștepți puțin.

Un alt telefon Samsung foarte popular în acest an primește actualizarea de securitate din august. Pentru Samsung Galaxy A53 este prima actualizare din această lună. Aceasta înseamnă că dispozitivul va primi și patch-ul de securitate din august, inclusiv toate îmbunătățirile asociate. Dar, se întâmplă mai multe pe smartphone-ul lansat în aceste an, decât actualizarea de securitate.

În iulie 2022, aproximativ 83,37% din populația lumii (6,648 de miliarde) deține un smartphone! Numărul persoanelor care dețin un telefon inteligent cu funcții este de 7,26 miliarde, ~91,16% din populația lumii.

Actualizarea aduce versiunea de firmware A536BXXU3AVGA cu o greutate de 476MB. De asemenea, sunt disponibile îmbunătățiri pentru camerele foto: îmbunătățește stabilitatea aplicației pentru cameră. Chiar nu știm dacă veți face imediat fotografii mai bune după instalarea acestei actualizări, dar este o actualizare binevenită.

Cel mai interesant este punctul: „Comportamentul dispozitivului a fost îmbunătățit”. Samsung folosește această descriere pentru prima dată în această lună. Este chiar mai vagă decât „stabilitatea generală îmbunătățită a funcțiilor”. Poate fi pur și simplu noua versiune a acestei descrieri. Dar, este clar: ceva s-a îmbunătățit.

Noua actualizare este acum disponibilă în toată Europa, inițial tot pe telefoanele neblocate în rețea. Ca întotdeauna, mai devreme sau mai târziu vei primi o notificare că actualizarea a ajuns pe telefonul tău. De asemenea, poți verifica manual disponibilitatea prin Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.