Noi actualizări la camere pe seria Galaxy S22 la începutul lui martie

272
Camera Bost va ajunge pe seria Galaxy S22 la inceputul lunii martie
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Noua serie Galaxy S22 de la Samsung primește un răspuns copleșitor privind vânzările din toate țările majore. Datorită performanțelor de top noile telefoane emblematice atrag atenția utilizatorilor încă de la deschiderea vânzărilor la liber. Pe seria Galaxy S22, în afară de celelalte caracteristici ale sale, camerele sunt părțile majore care au atras atenția.

Pentru a face și mai atrăgătoare pe telefoanele din seria Galaxy S22, Samsung a anunțat mai multe funcții pentru noile dispozitive. Acum, utilizatorii modelelor din Galaxy S22 pot folosi aplicația Expert RAW pe telefonul lor pentru a extinde capacitatea camerei.

Actualizări importante la camerele din seria Galaxy S22

În plus, Samsung a programat să lanseze prima actualizare majoră pentru seria Galaxy S22 la începutul lunii martie. În anunțul oficial, Camera in Charge s-a menționat că va exista o actualizare pentru modelele S22 pentru a îmbunătăți calitatea camerelor.

În următoarea actualizare, Samsung va elimina funcția Auto HDR din setările camerei, conform TizenHelp. De asemenea, Samsung mărește timpul de fotografiere în modul de noapte la 30 de secunde atunci când fotografiați în zone întunecate cu camera ultra-wide fixată pe un trepied.

Auto HDR (High Dynamic Range – gamă dinamică înaltă) folosește un algoritm pentru a analiza o imagine în intervalul dinamic standard (SDR) și pentru a o converti în HDR. Termenul HDR este folosit pentru afișaje, fotografii, imagini digitale și audio digital.

Iată modificările care vor veni odată cu următoarea actualizare.

  • Meniul Auto HDR a fost simplificat pentru a oferi întotdeauna o calitate optimă a imaginii, indiferent de mediul de fotografiere. Meniul „Auto HDR” din setările camerei va fi șters după actualizare. Dacă nu doriți să filmați HDR, puteți fotografia în modul Pro sau puteți dezactiva „Auto HDR” în Expert RAW pentru a realiza fotografia dorită.
  • Utilizare îmbunătățită prin adăugarea unei opțiuni pentru a menține camera utilizată în modul portret. Accesați „Păstrați setările” din setările camerei și verificați elementul „Obiectiv mod portret”.
  • Timpul de fotografiere în Night Mode a fost mărit la 30 de secunde pentru a realiza fotografii mai luminoase atunci când fotografiați în medii întunecate cu camera ultra-larg unghi fixată pe un trepied.
  • În plus, au fost făcute optimizări suplimentare, astfel încât să puteți folosi camera mai confortabil.

Samsung a confirmat că va lansa această actualizare la începutul lunii martie începând din Coreea de Sud. Samsung recomandă ca actualizarea la seria Galaxy S22 să fie descărcată imediat pentru a putea beneficia de noile funcții.