Actualizări: Galaxy Note 20 (august), Galaxy Tab S7 (iunie) și Galaxy Tab S8

294
seria Galaxy Note 20
Sursa foto: via SamMobile.com

Tot mai multe dispozitive Samsung Galaxy încep să primească actualizarea de securitate Samsung din luna august. De exemplu, acum puteți instala patch-ul din august pe seria Galaxy Note 20 și cel din iulie pe seria Samsung Galaxy Tab S7. În schimb, seria Samsung Galaxy Tab S8 primește o nouă actualizare dar fără un nou patch de securitate.

O descărcare de aproximativ 270MB cu versiunea de firmware N98**XXU4FVGA este disponibilă pentru seria Galaxy Note 20. Actualizarea este lansată în mai multe țări din Europa, printre care și România. În unele țări va ajunge mai repede în altele mai târziu. Aceasta îmbunătățește „stabilitatea generală a dispozitivului” și instalează corecția din august. Conține 24 de îmbunătățiri pentru sistemul Android și 31 pentru software-ul propriu al Samsung. Actualizările includ aplicația Telefon, DeX, Smart View și Samsung Knox, printre altele, potrivit GalaxyClub.

Cu această actualizare seria Galaxy Note 20, în special modelul Ultra, va primi o serie de gadget-uri noi pentru camere. Este vorba despre îmbunătățiri subtile aduse modului Portret, unde până acum nu au existat modificări majore. De exemplu, aplicația Expert RAW încă nu acceptă pe Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Presupunem că acest lucru se va întâmpla în scurt timp, dar până atunci puteți cel puțin să instalați actualizarea din august.

Pentru toate dispozitivele din acest articol veți primi automat o notificare de îndată ce actualizarea a ajuns la dvs. Desigur, puteți verifica și manual disponibilitatea. Puteți face acest lucru prin Setări -> Actualizare software și, dacă este acolo, apăsați Descărcare și instalare.

Actualizare seria Galaxy Note 20, Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S8

Tabletele care sunt poate cel mai bine întreținute de Samsung – în privința actualizărilor – sunt cele din seria Galaxy Tab S7. Acum este disponibilă actualizarea cu versiunea de firmware SM-T870XXU2CVG7 (Galaxy Tab S7) sau SM-T97*XXU2CVG7 (Galaxy Tab S7+).

Descărcarea de peste 335MB instalează patch-ul din iulie și îmbunătățește fiabilitatea GPS-ului. În plus, „comportamentul dispozitivului” este îmbunătățit. Actualizarea este acum disponibilă pentru Galaxy Tab S7 în mai multe țări din Europa, în Belgia, Olanda, Germania, România și se va extinde la nivel global în zilele următoare.

În capitala Belgiei, pe aeroportul din Bruxelles, se cumpără mai multă ciocolată decât oriunde altundeva în lume. Peste 800 de tone de ciocolată sunt vândute în fiecare an la aeroport. Ciocolata belgiană este una dintre cele mai bune din lume.

O altă serie emblematică din portofoliul Samsung primește o nouă actualizare, alături de seria Galaxy Note 20 și seria Galaxy Tab S7. Este vorba despre seria Samsung Galaxy Tab S8, dar aceasta nu primește un nou patch de securitate. Seria Galaxy Tab S8 a rămas blocată cu patch-ul de securitate al lunii mai de la sfârșitul lunii aprilie.

O nouă actualizare cu versiunea de firmware SM-X*0*XXU2AVG9 nu schimbă acest lucru. După instalare, găsim în continuare patch-ul de securitate din luna mai. Dacă aveți un model Wi-Fi, aceasta este deja a cincea actualizare la rând bazată pe acest patch. Pentru modelele cu 5G este al treilea.

În plus, lista de modificări menționează doar că „stabilitatea generală” a fost îmbunătățită. Acest punct a fost, de asemenea, singura îmbunătățire de pe listă de la sfârșitul lunii aprilie. Acest lucru nu ne face mai înțelepți, dar presupunem că toate aceste actualizări (similare pe hârtie) sunt totuși utile. Noua actualizare este disponibilă în toată Europa.