Noi actualizări: seria Galaxy S20, Galaxy A13 (oct.) și Galaxy A33 (sept.)

242
Seria Galaxy S20
Sursă foto: Samsung

Samsung continuă cu lansarea actualizărilor de securitate, unele din octombrie, altele din septembrie. Puteți instala actualizarea din octombrie și pe seria Galaxy S20 și Galaxy A13. De asemenea și Samsung Galaxy A33 primește o nouă actualizare, dar cu patch-ul din septembrie.

Zilele trecute, actualizarea din octombrie a început pentru primele modele Galaxy S20 FE. Seria „originală”, fără terminația Fan Editon însă, nu a primit actualizarea. Dar cu puțină răbdare poți parcurge un drum lung, după cum se dovedește. Acum puteți descărca cel mai recent patch de pe Galaxy S20, Galaxy S20+ și Samsung Galaxy S20 Ultra.

Actualizarea din octombrie pentru seria Galaxy S20 și Galaxy A13

Cea mai recentă actualizare de software pentru versiunile 4G din seria Galaxy S20 are versiunea de firmware G98xFXXSFFVIB. Versiunile 5G ale smartphone-urilor primesc versiunea de firmware G98xBXXSFFVIB, potrivit GalaxyClub. Actualizarea a fot lansată în mai multe țări din Europa, inclusiv în România. Actualizarea din octombrie nu aduce modificări vizibile sau funcționale. Doar patch-ul de luna aceasta va fi instalat. Actualizarea ajunge mai întâi pe telefoanele libere de rețea, cele blocate în rețelele mobile vor primi noul patch, dar nu astăzi.

În România sistemul de operare Android 12 avea o cotă de piață de 32,46% în septembrie. A fost urmat de Android 11 cu o cotă de piață de 27,33 %. Urmează Android 10 cu o cotă de 22,08 % și Android 9 Pie cu o cotă de piață de 9,5%.

Un alt telefon Samsung care a primit actualizarea din octombrie este Galaxy A13 4G. Versiunea de firmware A135FXXU2AVJ3 este acum disponibilă pentru acesta. Nu aduce nicio caracteristică nouă sau alte modificări evidente. Acest lucru va actualiza dispozitivul la timp – patch-ul anterior a fost cel din iulie, până la urmă. La urma urmei, Samsung Galaxy A13 este unul dintre telefoanele care se actualizează trimestrial.

Și Samsung Galaxy A33 este actualizat doar o dată pe trimestru cu un nou patch de securitate. Cu toate acestea, dispozitivul primește actualizări mult mai des. Și după corecțiile din iunie, iulie și august, A33 va primi actualizarea din septembrie.

Actualizarea aduce versiunea de firmware A336BXXU4AVI4. Pe lângă instalarea patch-ului din septembrie, actualizarea aduce și o mulțime de alte aplicații actualizate. În plus, lista de modificări menționează: „comportamentul dispozitivului a fost îmbunătățit”. Una peste alta, noua actualizare este una semnificativă de stabilitate pentru Galaxy A33. Pentru Galaxy A13 și Galaxy A33 actualizările sunt lansate în mai multe țări din Europa.