Noi actualizări de software pentru seria Galaxy Watch 4 și Galaxy Buds Pro

391
Noi actualizari de software pentru Galaxy Watch 4 si Buds Pro
Sursa Foto: prin intermediul gagadget.com

Noile Galaxy Watch 4, Watch 4 Classic și căștile Galaxy Buds Pro primesc noi actualizări de software de la Samsung. Aceste noi articole portabile au primit deja cel mai recent firmware zilele trecute, dar Samsung a mai trimis unul nou. Motivul din spatele noului firmware este îmbunătățirea funcțiilor specifice pe aceste articole portabile Galaxy. Pe seria Galaxy Watch 4 actualizarea va îmbunătăți performanța cadrului tactil.

Samsung a lansat două versiuni ale celui mai recent ceas inteligent Galaxy. Există Galaxy Watch 4 Classic, care vine cu o rama fizică rotativă și este o continuare a lui Galaxy Watch 3. Am primit și un Galaxy Watch 4 mai sportiv, care înlocuiește pe Galaxy Watch Active 2.

Actualizare seria Galaxy Watch 4 și Galaxy Buds Pro

Pe ambele firmware-uri, a fost menționată îmbunătățirea cadrului tactil, deci nu știm exact ce parte a îmbunătățit compania. Au fost puține plângeri din partea utilizatorilor cu privire la rama tactilă, dar Samsung o vrea și mai bună. Setul wireless Galaxy Buds Pro a primit remedieri și îmbunătățiri ale calității apelurilor. După instalarea noului firmware, utilizatorii vor obține o calitate mai bună a apelurilor și o reducere a zgomotului în timpul apelurilor.

În cele din urmă, Samsung s-a asigurat că orice erori minore sau cunoscute nu afectează performanța acestor Galaxy Wearables. Galaxy Watch 4 și Watch 4 Classic primesc actualizarea cu numărul de firmware R8**XXU1BUI5. Pentru ambele modele actualizarea ocupă același spațiu de memorie: 290MB. Căștile total wireless Samsung Galaxy Buds Pro primesc versiunea de firmware R190XXU0AUI2, conform TizenHelp.

TizenHelp este un site web de tehnologie ce publică știri și recenzii despre smartphone-uri, ceasuri inteligente, trackere de fitness, căști audio și boxe inteligente. A fost fondat în decembrie 2015 și are sediul în Pune, India.

Actualizarea mai aduce la seria Galaxy Watch 4, fiabilitate și stabilitate îmbunătățite ale sistemului și o nouă animație pentru momentul în care deschideți sertarul de aplicații pentru a accesa vasta bibliotecă de aplicații pe care o puteți instala din Magazinul Play datorită comutării Samsung la Wear OS.

Este posibil să nu puteți descărca imediat actualizarea, deoarece este lansată în etape, dar va ajunge pe ceasuri în următoarele câteva zile. Cele mai noi actualizări sunt disponibile în prezent pentru descărcare deocamdată doar în Coreea de Sud. În perioada următoare ambele actualizări se vor extinde la nivel global.