Adobe Scan cu Bixby Vision face din Note 9 un scaner portabil

1910

Samsung se străduiește să-și transforme asistentul virtual inteligent Bixby, lansat pe piață mai târziu decât rivalii săi Siri de la Apple și Asistentul Google, într-un factor care să facă diferența în produsele sale. Compania high-tech sud-coreeană a colaborat cu mai multe companii pentru a-și face asistentul mai capabil, mai inteligent și mai util. Cel mai recent rezultat al acestor colaborări este apropierea dintre Adobe și Samsung pentru a facilita scanarea pe dispozitive mobile.

Adobe Systems, ca mărime, a doua companie din lume în domeniul de software, a anunțat într-un comunicat de presă că aplicația „Adobe Scan for Bixby Vision”, va debuta pe Samsung Galaxy Note 9. Această colaborare între doi giganți mondiali va facilita accesarea puternicului instrument de scanare PDF, prin intermediul Bixby Vision. Când un utilizator urmărește prin intermediul camerei lui Galaxy Note 9 un document pe hârtie, Bixby Vision va declanșa automat scanarea respectivului document folosind Adobe Scan.

Poate este mai dificil să înțelegem felul de integrare a lui Adobe Scan cu Boxby Vision fără a vedea această funcție în acțiune, dar din comunicatul de presă reiese că Bixby Vision va coordona toată acțiunea iar executarea sarcinii cade în aplicația Adobe Scan. De asemenea, utilizatorii unui phablet Galaxy Note 9 cu această caracteristică, pot accesa și edita scanările salvate de Bixby Vision.

Se pare că aplicația de scanare va fi preîncărcată momentan doar în Galaxy Note 9. Noua caracteristică va veni și la Samsung Galaxy S8 / S8+, la Galaxy Note 8 și Galaxy S9 / S9+ la o dată care va fi comunicată ulterior. În acest moment nu știm modul cum va ajunge Adobe Scan for Bixby Vision pe smartphone-le Samsung amintite mai sus.

Adobe Systems este o companie americană fondată în 1982 în Mountain View, California. Are sediul în San Jose, California, U.S. Adobe înseamnă cărămidă de chirpici. Cele mai cunoscute produse ale sale sunt Photoshop, un software de editare a imaginilor, Acrobat Reader, Portable Document Format (PDF) și Adobe Creative Suite și succesorul său, Creative Cloud.

Este posibil ca acest lucru să se întâmple printr-o actualizare viitoare a software-ului acestor telefoane sau compania sud-coreeană va cere utilizatorilor să descarce aplicația atunci când aceasta va fi gata pentru aceste telefoane.

Permițând lui Bixby Vison să lucreze fără probleme cu o aplicație puternică, cum ar fi Adobe Scan, oferim clienților noștri abilitatea de a face mai mult decât oricând cu cel mai recent smartphone Samsung, Galaxy Note 9„, a declarat Elle Kim, vicepreședinte Global Service Partnership, Mobile Communications, Samsung Electronics.

SURSĂSamMobile