Căștile wireless AKG N400 sunt la vânzare și au caracteristica ANC

2425
Sursa Foto: via tizenhelp.com

Recent, la începutul lunii martie, am scris despre căștile total wireless AKG N400. Aceste căști wireless au apărut ca fiind oferite cadou la cumpărarea unui televizor inteligent QLED 8K (2020) în Coreea de Sud. Nu au fost informații despre ele și au apărut dintr-o dată de la subsidiara Samsung, AKG Acoustic. Este un brand care nu mai are nevoie de prezentare.

Acum AKG a lansat oficial pe piață la vânzare noile sale căști wireless AKG N400, cu funcție activă de anulare a zgomotului. Conform TizenHelps, acum, utilizatorii pot cumpăra noul set wireless de pe site-ul oficial al companiei Samsung din Coreea de Sud.

AKG N400 au o durată de viață a bateriei de 12 ore

Setul Samsung Galaxy Buds+ lansat cu seria Galaxy S20, a venit fără această caracteristică ANC – Active noise control, de control activ al zgomotului. Noile căști AKG N400, oferă în schimb această metodă pentru reducerea sunetului nedorit. Tehnologia activă de anulare a zgomotului în AKG N400 se concentrează numai pe sunet. Acest lucru se datorează faptului că un microfon special conceput monitorizează eficient zgomotul și generează un sunet anti-zgomot pentru a reduce semnificativ zgomotul inițial. De asemenea, compania a lansat o aplicație AKG exclusivă pentru a putea asocia noile căști wireless cu smartphone-ul.

Încărcarea completă durează 2 ore și oferă 12 ore de viață a bateriei într-o singură încărcare. În modul de încărcare rapidă certificat Qi, puteți încărca timp de 10 minute pentru a obține o durată de viață a bateriei de o oră. Carcasa pentru căști are aceleași 12 ore de viață a bateriei. Conform specificațiilor, vă permite să redați 6 ore de muzică fără ANC și 5 ore de redare de muzică cu ANC activat.

Siri este un asistentul virtual al companiei Apple și face parte din sistemul de operare Apple iOS. Asistentul vocal a fost lansat ca aplicație pentru iOS în februarie 2010 și a fost achiziționat de Apple două luni mai târziu. Siri a fost apoi integrat în iPhone 4S la lansarea sa în octombrie 2011.

Durata de redare a muzicii poate varia în funcție de mediul de utilizare, precum și volumul la care se ascultă. Căștile acceptă Bixby, Google Assistant și Siri pentru a vă oferi informații rapide. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să atingeți cu degetul timp de 2 secunde pe casca dreaptă pentru a activa funcția.

Un preț de aproximativ 165€ pe setul AKG N400

Căștile sunt dotate cu diferite comenzi sofisticate la atingere. Atingeți ușor căștile AKG N400 pentru a reda următoarea melodie sau pentru a răspunde la un apel primit. Vârfurile pentru urechi oferă o potrivire perfectă și o transmitere fără pierderi a sunetului. Cele trei vârfuri moi și flexibile sunt din silicon și sunt disponibile în trei dimensiuni: mici, medii și mari, astfel încât să le puteți alege în funcție de urechile voastre. Căștile AKG N400 au un sunet pur, fără distorsiuni, parcă de necrezut și pot transmite cu exactitate sunetul oricărui instrument muzical.

Setul AKG N400 are o greutate a carcasei de 65 grame iar greutatea individuală a fiecărei căști este de 7,7 grame. Nu trebuie să vă faceți probleme cu transpirația sau o ploaie mai sănătoasă. Pentru protecție contra apei, căștile wireless sunt certificate IPX7, pentru rezistență la apă cu adâncimea de 1 metru timp de 30 de minute. Căștile wireless sunt compatibile numai cu dispozitive mobile care acceptă Android 5.0 sau o versiune ulterioară și iOS 9.0 sau o versiune ulterioară. Sunt compatibile cu seria Galaxy S20, seria Galaxy S10, Note 10 sau Note 9 și multe alte telefoane Samsung.

Căștile TWS (True Wireless Stereo) cu adevărat fără fir AKG N400 sunt acum disponibile pentru cumpărare în Coreea de Sud. Aici au preț de 219.000 won, aproximativ 165 de euro și sunt disponibile în negru, albastru și argintiu. Deocamdată nu se cunoaște data și disponibilitatea la nivel global a noilor căști AKG. Suntem siguri că vor ajunge și în România.