Cu One UI 6.1 Always on Display vă economisește bateria

196
Always-on Display feature sightly saves your battery
Sursa foto: via samlover.com

Seria Galaxy S24 a fost lansată cu Android 14 și interfața Samsung One UI 6.1 din cutie. În timp ce toate privirile au fost atrase de Galaxy AI, noua interfață Samsung One UI 6.1 aduce mai multe lucruri interesante. Noul software aduce o noutate pentru funcția Always-on Display, o noutate care vă economisește bateria.

Recent am scris despre Always on Display (AOD) că primește cu One UI 6.1 și o funcție care permite utilizatorilor să seteze imaginea de fundal pe AOD. Odată cu această extindere, compania Samsung a adăugat câteva opțiuni noi în setările pentru gestionarea funcției “Întotdeauna pe ecran”.

În setarea Always on Display, există o nouă opțiune disponibilă numită „Automat”, potrivit SamLover. Aceasta oferă flexibilitate pentru AOD pentru a se opri atunci când dispozitivul este plasat într-un loc întunecat. De exemplu, noaptea sau atunci când telefonul sau tableta sunt într-un un buzunar, poșetă sau intrați într-o cameră întunecată. Acest lucru va oferi în cele din urmă o viață mai lungă și mai bună a bateriei dacă nu utilizați telefonul.

Odată cu aceasta, a avut loc și o modificare minoră în care s-au schimbat numele diferitelor opțiuni, cum ar fi Afișare întotdeauna – Show always este acum Întotdeauna – Always. Sau Afișați pentru notificări noiShow for new notifications este convertit în pentru Notificări noi – new notifications și Afișare ca program – Show as schedule este convertit în Ca program.

Samsung a introdus Always on Display cu seria Galaxy S7 în 2016. „Întotdeauna pe ecranare un consum suplimentar de baterie cu aproximativ 3%. Funcția arată în mod implicit ora, data și starea bateriei, dar și alte notificări.

Pe lângă funcția AOD, interfața Samsung One UI 6.1, bazată pe Android 14 a adus mai multe funcții noi. De exemplu: partajarea camerei, notificarea ecranului de blocare, tonul de culoare adaptiv, tapetul creativ și funcțiile avansate.

În general politica Samsung cu noile funcții este centrată pe utilizator, pentru o mai ușoară utilizare a telefonului sau tabletei. Poate în prima fază nu vor părea schimbări importante, dar în cursul utilizării veți vedea beneficiile acestor noutăți.