Enhanced Ambient Sound ajunge în Europa pe Galaxy Buds 2 Pro

266
Enhanced Ambient Sound Europa pe Galaxy Buds 2 Pro
Sursa foto: via phonearena.com

Dacă aveți un set de căști wireless Samsung Galaxy Buds 2 Pro și trăiți în Europa, avem câteva vești bune. După ce a lansat o actualizare special concepută pentru a îmbunătăți experiența audio în Coreea de Sud, Samsung extinde disponibilitatea actualizării în țările europene. Acum, Samsung aduce în Europa sunetul ambiental avansat – Enhanced Ambient Sound pe Galaxy Buds 2 Pro.

În special, actualizarea adaugă un sunet ambiental îmbunătățit, care oferă utilizatorilor posibilitatea de a asculta și de a rămâne la curent cu împrejurimile lor. Disponibilă anterior la trei niveluri de personalizare, funcția de sunet ambiental actualizată adaugă două niveluri suplimentare. În acest fel Buds 2 Pro va oferi cinci niveluri de amplificare pentru un auz îmbunătățit și mai multor utilizatori.

Galaxy Buds 2 Pro primește Enhanced Ambient Sound în Europa

Datorită funcției îmbunătățite, utilizatorii de Galaxy Buds 2 Pro vor putea ajusta setările de sunet ambiental pentru a se potrivi cu obiceiurile lor de ascultare. De exemplu, volumele pot fi ajustate în stânga și, respectiv, în dreapta, precum și veți putea personaliza gama de tonuri de sunet ambiental de la moale la clar în cinci etape diferite.

În plus, Enhanced Ambient Sound se poate adapta la urechile utilizatorilor prin funcția Adapt Ambient Sound. În acest fel veți avea parte de mai multă claritate a experienței sonore. Actualizarea a fost lansată inițial în luna mai în Coreea de Sud. Atunci Samsung a promis că o va lansa progresiv pe Galaxy Buds 2 Pro la nivel global. Acum acest lucru se întâmplă.

Un om sănătos cu auz normal nu poate auzi sunete sub 15 decibeli (dB), sunetele de peste 85 dB pot dăuna urechii umane. Cel mai puternic sunet de animal măsurat vreodată în decibeli este cel al cașalotului (230 dB).

Potrivit PhoneArena, actualizarea este acum lansată în Europa. Deci, dacă utilizați Galaxy Buds 2 Pro, iată ce veți obține în afară de nivelurile suplimentare de sunet ambiental:

  • Nouă funcție a fost adăugată la meniul Labs
  • S-a adăugat „Accentuați sunetul apelului – Sharpen call sound”, util în locuri zgomotoase
  • S-a adăugat „Volum ambiental foarte ridicat” pentru „Îmbunătățirea auzului”. Când este activat, „Nivelul sunetului ambiental” se modifică de la pasul 3 la pasul 5.
  • Stabilitate și fiabilitate îmbunătățite

Pentru a descărca actualizarea, conectați căștile la smartphone, mergeți la setările Căști și verificați dacă există o nouă actualizare de software.