Android 10 și One UI 2.0 beta pentru Galaxy Note 10 5G în Coreea

838
Sursa Foto: via SamMobile.com

Site-ul Samsung Coreea a dezvăluit că programul Android 10 cu One UI 2.0 beta pentru Galaxy Note 10 5G și Galaxy Note 10+ 5G vine în curând. Programul beta pentru Galaxy Note 10 a fost inițial programat pentru 21 octombrie. Dar, reprezentanții serviciilor de asistență pentru clienți Samsung spun acum că a întârziat până pe 24 octombrie.

Aceasta este, de fapt, prima dată când Samsung a declarat oficial că seria Galaxy Note 10 va primi Android 10 beta. A fost ceva ce știam deja datorită informațiilor de până acum și pentru că Galaxy Note 9 a fost inclus în versiunea Android Pie cu One UI beta de anul trecut. Dar ce este sigur, este doar din sursă Samsung.

Android 10 și One UI 2.0 beta pentru Note 10 5G va fi disponibil în mai multe țări

Dacă informațiile sunt corecte, momentul lansării programului beta pentru Note 10 ar fi în avans net față de anul trecut. Atunci prima versiune de Android Pie și One UI beta pentru Samsung Galaxy S9 și S9+ a fost disponibilă la sfârșitul lunii noiembrie și câteva săptămâni mai târziu pentru Samsung Galaxy Note 9.

Alături de Coreea de Sud, versiunea beta ar trebui să fie disponibilă în mai multe țări din Europa și Asia, conform Sam Mobile. Va fi disponibilă în Germania, Polonia, Spania, Franța, India, China, Marea Britanie și SUA, la fel ca programul beta pentru Galaxy S10 cu Android 10 și One UI 2.0.

Polonia cu o suprafață de 312,696 km² este a șasea cea mai mare țară din Uniunea Europeană și a 69-a din lume. Cu 38,5 milioane de locuitori este al șaselea cel mai populat stat din UE. Polonia este a opta cea mai mare și una dintre cele mai dinamice economii din Uniunea Europeană.

În Coreea de Sud sunt comercializate doar Samsung Galaxy Note 5G și Note 10+ 5G. De menționat, de asemenea, că variantele 5G pot fi sau nu implicate în programul beta în afara Coreei de Sud. Galaxy S10 5G primește și el programul beta în țara de origine a Samsung. Dar disponibilitatea pe scară tot mai largă a lui Galaxy Note 10+ 5G ar trebui să ducă la includerea acestuia în programul beta Android 10 și One UI 2.0 și în alte părți.

Printre noutățile ce vor fi aduse de Android 10 și One UI 2.0 pe Note 10 sunt:

  • Noi gesturi de comandă a smartphone-ului
  • Revizuirea grafică a interfeței
  • Noi funcționalități pe Galaxy Note 10
  • Funcții noi pentru tastatura Samsung cu predicție și sugestii de emoji pe măsură ce tastați
  • Setări de confidențialitate noi