Samsung a început să lucreze pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

478
Samsung a inceput sa lucreze pe Android 12 pentru seria Galaxy S21
Sursa Foto: phonearena.com

Google a prezentat prima versiune beta a Android 12 în luna mai în timpul conferinței Google I / O. Recent gigantul de internet a început să lanseze a doua actualizare beta. Versiunile de pre-vizualizare sunt disponibile pentru descărcare pe telefoanele Pixel ale companiei și pe anumite dispozitive de la ASUS, OnePlus, Oppo, Xiaomi, Realme, Sharp, TECNO, TCL, Vivo și ZTE. Lipsește de aici Samsung, care face cele mai bune telefoane de pe piață.

Acum am aflat că Samsung a început să lucreze la noul Android OS pentru seria Galaxy S21. Informația, via PhoneArena, vine de la cunoscutul tipster Max Weinbach. Următoarea versiune a sistemului de operare Google Android este așteptată în septembrie. Bazată pe Android 12, Samsung va dezvălui probabil prima versiune beta a interfeței Samsung One UI 4.0 înainte de SDC 2021.

Probabil seria Galaxy S21 va fi prima care va primi Android 12

Se presupune că Samsung va începe lansarea noului sistem de operare Android împreună cu noua versiune a interfeței sale One UI spre sfârșitul anului. Compania organiza Samsung Developer Conference (SDC) în octombrie sau noiembrie. În acest fel nu vom mai aștepta foarte mult ca să vedem interfața Samsung One UI 4.0 bazată pe Android 12. Vedeți pe I❤️Samsung ce telefoane Samsung vor primi Android 12 și când!

Posibil ca prima versiune beta pentru Samsung One UI 4.0 va fi lansată în luna august. De obicei Samsung lansează cel mai nou sistem de operare cu următorul model emblematic (seria Galaxy S22). Samsung a început lansarea software-ului Android 11 cu seria Galaxy S20. Deci nu este surprinzător să aflăm că gama Galaxy S21 va fi probabil prima care va primi Android 12. Celelalte modele emblematice majore ale companiei vor fi probabil actualizate la cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android în ianuarie 2022. Acum sunt informații că seria Galaxy S21 va primi prima dată Android 12 și interfața One UI 4.0.

Sistemul de operare Google Android avea o cotă de piață de 72,72% în luna mai 2021. A fost urmat de iOS cu o cotă de piață de 26,46%. Android 10 are o cotă de piață de 36,99%, urmat de Android 9 Pie cu 17,34%. Android 11 are 15,11%.

Android 12 este una dintre cele mai mari actualizări de design Android din ultimii ani. Acesta aduce limbajul de proiectare „Materialul dvs.” de la Google, widget-uri reproiectate, instrumente axate pe confidențialitate și un nou gest de atingere dublă, printre altele.