Seria Galaxy S21 primește Android 12 și One UI 4.0 în decembrie

487
Seria Galaxy S21 primeste One UI 4 bazat pe Android 12 in decembrie
Sursa Foto: Unsplash

Galaxy S21, Galaxy S21+ și S21 Ultra vor fi actualizate la Android 12 și One UI 4.0 în decembrie 2021. Potrivit unui moderator Samsung, actualizarea de software va fi implementată înainte de sfârșitul anului pe cele mai recente flagship-uri ale mărcii.

Cu câteva luni în spatele competiției Android, Samsung a implementat beta-ul Android 12 și One UI 4.0 pe Galaxy S21 la mijlocul lunii septembrie 2021. Gigantul din Seul a inaugurat astfel deschiderea programului său beta în mai multe țări. Rapid, o a doua versiune beta a fost împinsă pe smartphone-urile care au aderat la program. Cele mai recente știri sunt că Samsung va lansa a treia versiune beta în câteva zile.

Android 12 și One UI 4.0 va ajunge și pe alte modele emblematice

Pe măsură ce versiunile beta se înmulțesc, mulți utilizatori se întreabă când Samsung își propune să lanseze versiunea finală și stabilă a actualizării Android. Potrivit unui moderator al unui forum Samsung dedicat utilizatorilor care locuiesc în Coreea de Sud, Galaxy S21 va putea face upgrade la Android 12 cândva în decembrie.

În prezent, versiunea Android 12 și One UI 4.0 pentru Galaxy S21 este în curs de dezvoltare. Situația se schimbă constant, deci este dificil să dai un răspuns clar. Colaborăm activ cu operatorii, iar acest lucru va fi posibil până cel târziu în decembrie”. A spus moderatorul, conform PhonAndroid, vizibil precaut cu privire la data lansării. Ca întotdeauna, Samsung va lansa actualizarea cu prioritate pe anumite piețe. De facto, este posibil ca actualizarea să fie amânată până în ianuarie 2022 pe unele piețe.

PhonAndroid este un site francez fondat în 2010, scris de profesioniști din domeniu. Este cea mai mare comunitate dedicată știrilor Android și tehnologiei! Publică informații despre ultimele tehnologii mobile, recenzii, sfaturi și multe altele.

Noul software mai trebuie încă testat și optimizat

Rețineți că versiunea beta a Android 12 și One UI 4 este încă departe de a fi stabilă. Înainte de a lua în considerare implementarea în versiunea finală, compania va trebui mai întâi să corecteze o serie de bug-uri și defecțiuni. Pentru a asigura stabilitatea interfeței, Samsung nu a oferit încă programul beta pe alte telefoane din catalogul său. Acest program este așteptat și pe Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3, seria Note 20 sau seria Galaxy S20. Sigură că, mai devreme sau mai târziu, Android 12 și One UI 4.0 beta va ajunge și pe aceste modele, dar și unele telefoane din seria Galaxy A.

Ca reamintire, Google nu a implementat încă versiunea finală și stabilă a Android 12 pe telefoanele sale Pixel. Anul acesta, desfășurarea programul beta la toate companiile pare să dureze mai mult. Cu toate acestea, codul pentru Android 12 a fost deja integrat în AOSP (Android Open Source Project), versiunea open source a Android. Prin urmare, constructorii pot începe să lucreze la el.