Android 12L și One UI 4.1.1 ajunge la seria Galaxy Tab S6

280
Android 12L Galaxy Tab S6
Sursa foto: androidheadlines.com

Android 12L este acum disponibil și pentru tabletele din seria Galaxy Tab S6. Toate cele trei modele – Samsung Galaxy Tab S6, Galaxy Tab S6 5G și Galaxy Tab S6 Lite – primesc noua actualizare. Acesta aduce software-ul personalizat Samsung One UI 4.1.1 al companiei coreene. Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) a primit deja Android 12 și One UI 4.1.1.

Tableta Samsung Galaxy Tab S6 care a fost lansată în august 2019 primește în prezent actualizarea Android 12L în Europa și Coreea de Sud. Noua versiune de firmware pentru tabletă este T865XXU5DVH2 și, respectiv, T865NKOU5DVH2 în cele două regiuni, potrivit AndroidHeadlines. Pentru Galaxy Tab S6 5G, lansată în ianuarie 2020, versiunea de firmware este T866NKOU4DVH2. Această actualizare este disponibilă momentan doar în Coreea de Sud.

În cele din urmă, Samsung Galaxy Tab S6 Lite primește cea mai recentă actualizarea Android 12L și One UI 4.1.1 în Europa cu versiunea de firmware P615XXU4EVI1. Tableta primește cu această ocazie și actualizarea de securitate din septembrie. Toate cele trei tablete din seria Galaxy Tab S6 vor primi această actualizare pe mai multe piețe internaționale în perioada următoare.

Seria Galaxy Tab S6 actualizată la Android 12L și One UI 4.1.1

Interfața Samsung One UI 4.1.1 bazat pe Android 12L conține câteva funcții noi care folosesc ecranele mari de pe aceste dispozitive pentru a vă îmbunătăți experiența utilizatorului. Obțineți o bară de activități care vă permite să fixați cele mai utilizate aplicații pentru comutare ușoară și multi-tasking eficient. Puteți selecta aplicațiile de deschis în modul ecran divizat doar cu o atingere. Samsung oferă, de asemenea, noi gesturi pentru a intra în modurile de ecran divizat și pop-up.

În plus, panoul de margine arată acum numele aplicațiilor, în timp ce puteți seta și fundaluri personalizate pentru apeluri pentru fiecare contact. Alte caracteristici ale One UI 4.1.1 la seria Galaxy Tab S6 mai includ OCR (recunoaștere optică a caracterelor) pentru a extrage text din imagini, tastatură Samsung îmbunătățită și Fișierele mele și noi setări pentru ecranul de blocare.

OCR – Optical Character Recognition utilizează software și hardware (inteligența artificială și vederea mecanică) pentru a distinge caracterele text tipărite sau scrise de mână în interiorul imaginilor digitale ale documentelor fizice.

Pe lângă toate aceste noi funcții, Galaxy Tab S6 Lite preia și corecția de securitate din septembrie cu această actualizare. Cu toate acestea, Galaxy Tab S6 și Tab S6 5G primesc doar patch-ul din august. Rețineți că prima este într-un program trimestrial de actualizări de securitate, în timp ce ultimele două sunt în programul bianual. Înseamnă că sunt eligibile pentru doar două actualizări de securitate într-un an.

Galaxy Tab S6 Lite și Galaxy Tab S6 5G au debutat ambele cu Android 10 și ar trebui să primească actualizarea Android 13 în câteva luni. Între timp, Galaxy Tab S6 a sosit rulând Android 9 din cutie și își va încheia viața pe Android 12L.