Android 13 ajunge la Galaxy A22 5G, Galaxy A51 și Galaxy XCover 5

287
Android 13
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung continua cu lansarea actualizării One UI 5.0 bazată pe Andrioid 13 pe dispozitivele sale. Acest lucru se întâmplă și acum mai repede decât a fost programarea inițială. Acum Galaxy A22 5G, Galaxy XCover 5 și Galaxy A51 primesc Android 13. Primul primește versiunea „Core” a interfeței One UI 5.0 în timp ce A51 și XCover 5 versiunea obișnuită.

Cel mai bun telefon de buget Samsung din 2021 primește al doilea său upgrade major. Este actualizat la Android 13 și interfața Samsung One UI 5.0. Și asta, cu atât mai de apreciat cu cât upgrade-ul Android 12 a devenit disponibil pe Galaxy A22 5G abia acum patru luni. În acest fel Samsung Galaxy A22 5G poate fi considerat telefonul Galaxy care a funcționat pe Android 12 cel mai scurt timp. De asemenea, arată cât de repede Samsung lansează Android 13 în acest an pe dispozitivele sale.

Galaxy A22 5G, Galaxy A51 și Galaxy XCover 5 primesc Android 13

Acum puteți descărca și instala upgrade-ul de 1,5GB cu versiunea de firmware A226BXXU5CVK8 pentru Galaxy A22. Actualizarea aduce și patch-ul de securitate din noiembrie. Actualizarea este disponibilă în mai multe țări din Europa. Galaxy A22 5G primește mai multe bunătăți cum ar fi ecranul de blocare îmbunătățit și meniul la îndemână Securitate și confidențialitate. Și noua funcție de Clasament este de asemenea prezentă.

Al doilea upgrade major este și pentru Samsung Galaxy XCover 5. Telefonul robust a fost lansat anul trecut cu Android 11 la bord și a primit în acest an Android 12. Actualizarea, inclusiv patch-ul de securitate din noiembrie 2022, este disponibilă în mai multe țări din Europa. Această actualizare majoră vine cu o mulțime de caracteristici, funcții și opțiuni de personalizare noi.

Telefoanele din seria Galaxy XCover sunt proiectate pentru a supraviețui condițiilor meteorologice și temperaturilor extreme. Sunt ideale pentru lucrul în medii dure și pentru sporturi extreme. Sunt certificate IP68 și MIL-STD-810G.

Samsung Galaxy A51 5G primește în prezent actualizarea Android 13 și One UI 5.0 în SUA. Samsung ar trebui să extindă în curând lansarea Android 13 la modelul 4G și să acopere dispozitivele din întreaga lume. Telefonul primește și patch-ul de securitate din noiembrie cu această actualizare.

Pentru că și upgrade-ul Android 13 este mare, trebuie să țineți cont de faptul că poate dura câteva zile pentru ca software-ul să se optimizeze din nou. În aceasta perioadă bateria se poate consuma ceva mai repede decât în mod normal, dar totul se va rezolva în scurt timp.

Dacă utilizați oricare dintre aceste smartphone-uri Galaxy, Android 13 ar trebui să vă ajungă, dacă nu a făcut-o deja. Puteți aștepta o notificare despre aceasta sau puteți verifica manual actualizările din aplicația Setări. Pur și simplu accesați meniul Actualizare software și apăsați pe Descărcare și instalare.