Android 13 ajunge și la Samsung Galaxy M13

246
Android 13 ajunge si la Samsung Galaxy M13
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung bifează încă un smartphone Galaxy de buget din foaia de parcurs de actualizare la Android 13. Este vorba despre Samsung Galaxy M13 care primește actualizarea la One UI 5.0 bazată pe Android 13. În acest ritm noua versiune de software Android va ajunge pe toate dispozitivele eligibile înainte de sfârșitul anului. Acest lucru a promis Samsung.

Samsung Galaxy M13 primește actualizarea Android 13 în mai multe țări din Europa, inclusiv în România. Actualizarea vine cu versiunea de firmware M135FXXU1BVL2 și are o greutate de 4,34GB. În zilele următoare ar trebui să urmeze o lansare mai largă care să acopere unitățile din alte părți ale lumii. Această actualizare aduce o serie de noi funcții și îmbunătățiri acestui telefon Samsung cu buget redus. Primește toate cele mai recente bunătăți care fac parte din Android 13.

Un cadou de Crăciun pentru Samsung Galaxy M13: Android 13

Android 13 aduce pe Samsung Galaxy M13 modificări vizuale notabile, pictogramele de aplicații mai îndrăznețe și fundaluri subtile în gradient. Firma coreeană a făcut, de asemenea, animațiile de sistem mai fluide pentru o tranziție fără întreruperi între pagini atunci când navigați prin dispozitiv. Datorită paletei de culori îmbunătățite, acum puteți aplica mai bine culorile tapetului elementelor UI ale telefonului. De asemenea, aveți mai multe opțiuni de personalizare, care pot fi acum accesate direct de pe ecranul de blocare.

În ceea ce privește noile funcții, există o mulțime de ele în diverse aplicații și servicii stoc, potrivit Androidheadlines. Amintim aici noutăți la Cameră, Rutinele Bixby, Galerie, Editor foto, AR Emoji, Tastatură Samsung, browserul Samsung Internet și multe altele. Samsung a îmbunătățit, de asemenea, accesibilitatea, confidențialitatea și securitatea dispozitivelor Galaxy. Și vorbind despre securitate, Galaxy M13 primește și un nou patch de securitate, cel din decembrie.

Browser sau navigator internet este o aplicație software ce permite utilizatorilor să afișeze text, grafică, video, muzică și alte informații situate pe o pagină din World Wide Web, dar și să comunice cu furnizorul de informații.

Samsung a început să lanseze Android 13 pe dispozitivele sale la sfârșitul lunii octombrie. La mai puțin de două luni de la lansare, compania a actualizat peste 50 de smartphone-uri și tablete Galaxy la noua versiune Android. Acum Samsung actualizează puținele dispozitive compatibile cu Android 13 rămase neactualizate.

Dacă utilizați un Samsung Galaxy M13, Android 13 și One UI 5.0 ar trebui să ajungă în orice moment. Deoarece actualizările sunt lansate în loturi, poate dura câteva zile pentru ca toată lumea să primească această versiune. Dar acum este doar o chestiune de timp. Puteți verifica actualizările din aplicația Setări. Accesați meniul Actualizare software și atingeți Descărcare și instalare.