Actualizarea Android 13 lansată pentru tableta Galaxy Tab A7 Lite

328
Android 13 lansat pentru tableta Galaxy Tab A7 Lite
Sursa foto: sammobile.com

Chiar dacă ne aflăm aproape de sfârșitul anului Samsung continua cu actualizarea la Android 13. Cea mai ieftină tabletă de la Samsung, Galaxy Tab A7 Lite, a început în sfârșit să primească actualizarea One UI 5.0 Core bazată pe Android 13. Actualizarea este disponibilă în câteva țări, printre care China, Hong Kong și Taiwan. Ne așteptăm să se extindă în alte țări din întreaga lume în următoarele câteva zile.

Samsung Galaxy Tab A7 Lite primește actualizarea la Android 13 cu versiunea de firmware T220ZCU1CVL5. Actualizarea aduce interfața One UI Core 5.0 și corecția de securitate din noiembrie 2022. Potrivit SamMobile, interfața Samsung One UI 5.0 Core este o variantă puțin redusă a One UI 5.0.

Tableta Samsung Galaxy Tab A7 Lite a fost lansată mai 2021 cu un ecran cu diagonala de 8,7 inch (22,10 cm). Are un procesor octa-core Helio P22T cuplat cu 2 / 3 / 4GB de memorie RAM și 32 / 64GB de stocare. Tableta are o baterie de 5.100 mAh cu încărcare rapidă de 15W și a fost lansată în variante Wi-Fi și LTE. A fost lansată cu Android 11 la bord. În august acest an a primit Android 12 și One UI 4.1. Acum a primit două actualizări majore ale sistemului de operare Android, iar Android 13 ar putea fi ultima sa actualizare majoră de software.

Actualizare Android 13 la Galaxy Tab A7 Lite: ce noutăți aduce?

Cu One UI Core 5.0, Samsung a îmbunătățit designul interfeței de utilizare cu noua caracteristică Paletă de culori. Tableta mai primește personalizări mai ușoare ale ecranului de blocare, widget-uri mai bune, widget-uri stivuite, pictograme mai mari ale aplicațiilor pentru notificări, efecte de transluciditate mai bune în zona de notificări și animații și tranziții mai fluide. Există și noi imagini de fundal. Notificările sunt acum opt-in, ceea ce înseamnă că toate aplicațiile noi pe care le instalați pe tabletă trebuie să ceară permisiunea înainte de a trimite orice notificare.

Samsung Keyboard sau tastatura Samsung este tastatura implicită folosită pentru tastarea pe telefonul dvs. Galaxy. Tastatura Samsung vă oferă o mulțime de opțiuni de personalizare din care să alegeți pentru a vă crea tastatura perfectă.

Samsung a îmbunătățit, de asemenea, toate aplicațiile stoc, inclusiv Camera, Samsung Gallery, Samsung Internet și Samsung Keyboard. Există setări de limbă pentru fiecare aplicație, care fac parte din Android 13 de bază.

  • Aplicația Setări are un nou meniu Dispozitive conectate, iar secțiunile Securitate și Confidențialitate au fost îmbinate pentru o interfață de utilizare mai simplă.
  • Aplicația Cameră primește funcția de filigran și o selecție mai ușoară a filtrului.
  • Aplicația Galerie a îmbunătățit personalizarea albumului și a îmbunătățit aspectul Poveștilor.

Editorul de fotografii încorporat poate crea autocolante din orice imagine. Poate edita mai bine GIF-uri, poate păstra efectele Portret chiar și după editarea unei imagini, poate desena forme perfecte și poate adăuga autocolante noi. Samsung a adăugat mai multe funcții de accesibilitate. Amintim aici comutări rapide de setare pentru font cu contrast ridicat, inversarea culorilor, ajustarea culorii și filtrul de culoare.

Bixby Routines și Samsung Internet au fost revizuite

Rutinele Bixby a fost redenumită în Moduri și rutine, în timp ce Modul Ora de culcare a fost redenumit în Modul Sleep. Puteți alege moduri în funcție de activitate, puteți descoperi cu ușurință rutinele prezente și puteți verifica rapid rutinele care rulează. Samsung a adăugat mult mai multe condiții și opțiuni la Rutine. Există controale mai granulare asupra notificărilor, ce aplicații pot trimite notificări și cum și când pot trimite notificări.

Samsung Internet are capacitatea de a glisa și plasa marcaje între dosare. Edge Panel poate afișa acum numele aplicațiilor. Aplicația Digital Wellbeing a fost reproiectată. De asemenea, puteți utiliza mai multe cronometre simultan. Aplicația Mementouri arată toate memento-urile pentru data curentă și arată/ascunde memento-urile finalizate. Căutarea în Fișierele mele a fost îmbunătățită.

Veți primi o notificare când actualizarea Android 13 și One UI 5.0 Core ajunge pe Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Dar, puteți verifica și manual dacă actualizarea este disponibilă. Mergeți la Setări -> Actualizare software și să apăsați pe Descărcare și instalare.