Android 13 și interfața One UI 5.1 au ajuns și la Galaxy Tab A8 (2022)

281
Galaxy Tab A8 (2022)
Sursă foto: via AndroidAuthority

Samsung a devenit cel mai bun producător de dispozitive Android când vine vorba de actualizări. Seriile emblematice Galaxy S21, Galaxy S22 și Galaxy S23 vor primi patru ani de actualizări majore pentru Android și cinci ani de actualizări de securitate. Un lucru de neimaginat în urmă cu ceva timp. Samsung și-a actualizat recent tableta Galaxy Tab A7 Lite la Android 13 și One UI 5.1. Acum Samsung Galaxy Tab A8 (2022) primește același tratament.

Galaxy Tab A8 (2022) este o excelentă tabletă cu preț redus din portofoliul Samsung. Acum primește actualizarea la Android 13 și interfața Samsung One UI 5.1. Pentru moment, actualizarea este limitată la Coreea de Sud și poartă numărul de firmware X200XXU2CWC1, potrivit PhoneArena. Interesant este că noul firmware vine cu actualizarea de securitate din ianuarie 2023, care va împlini în curând trei luni.

Samsung Galaxy Tab A8 (2022) a fost lansată în ianuarie 2022 cu Android 11. A primit Android 12 și interfața aferentă, acum trece la următorul nivel. Este ultima actualizare majoră de Android pentru această tabletă. Samsung are și un model Galaxy Tab A 8.0 (2019).

Conform jurnalului oficial de modificări, actualizarea va veni cu o „galerie reîmprospătată, funcții de productivitate și funcții de personalizare mai granulare”. Cu actualizarea instalată, culoarea selfie-urilor poate fi ajustată apăsând butonul de efect de pe partea laterală a afișajului. Când vizualizați fotografii și videoclipuri din galerie, glisând în sus vor dezvălui informații despre cameră, locația în care a fost făcută fotografia sau videoclipul și fotografiile asociate.

Galaxy Tab A8 (2022) actualizată la Android 13 și One UI 5.1

O modificare va face mai ușor să minimizați sau să faceți pe ecran complet fereastra unei aplicații care este utilizată fără a fi nevoie să deschideți meniul de opțiuni. În schimb, tragerea colțului ferestrei corespunzătoare va redimensiona aplicația. De asemenea, atunci când deschideți un ecran divizat pe tabletă, aplicațiile dvs. cele mai utilizate vor apărea sub cele mai recente aplicații utilizate. Acest lucru vă permite să accesați mai rapid aplicațiile cele mai utilizate.

Prima aplicație Weather – Vremea a fost introdusă de compania Apple cu iPhone și iPhone OS 1 în 2007. Versiunile anterioare de Apple Weather, până la lansarea sistemului de operare iOS 7, au avut datele de prognoză meteo de la Yahoo!

Informațiile meteo se schimbă major cu actualizarea Android 13 și Samsung One UI 5.1 la Galaxy Tab A8 (2022). Odată cu actualizarea, datele meteorologice, cum ar fi informații despre vreme severă, rezumatul vremii din zi și orele de răsărit și apus vor fi găsite acum în partea de sus a aplicației meteo. Schimbarea temperaturii în timp va fi prezentată în culoare, iar modificarea precipitațiilor va fi prezentată sub formă de grafic. O ilustrație din widgetul meteo va arăta dacă în prezent este însorit, înnorat, ninsoare sau fără ploaie.

Cu browserul Samsung Internet, ultima pagină web pe care o vizualizați pe un dispozitiv Galaxy va apărea când deschideți aplicația browser de internet Samsung pe un alt dispozitiv Galaxy conectat la același cont Samsung. Căutarea unui subiect în browser este îmbunătățită, astfel încât să puteți obține rezultatul dorit, chiar dacă termenul de căutare a fost scris greșit.

Disponibilă momentan numai în Coreea, actualizarea ar trebui să se îndrepte către tabletele Galaxy Tab A8 (2022) la nivel global. Când sosește actualizarea pentru Galaxy Tab A8 (2022), accesați Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.